100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

«Στρατιωτική διαταγή» Κικίλια σε Ραβιόλο- Η έντονη αντίδραση δημάρχων και η καταδικαστέα στάση του Υπουργού στη σύσκεψη στη Χαλκίδα…

Άλλες εποχές θύμιζε σύμφωνα με πληροφορίες, η συμπεριφορά του Υπουργού Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια ο οποίος επισκέφθηκε χτες τη Χαλκίδα. Η συνάντηση με τους φορείς στην οποία συμμετείχαν και Βουλευτές του Νομού πραγματοποιήθηκε μετά τη συνάντηση με τις εθελοντικές ομάδες. Και οι δύο συναντήσεις έγιναν κεκλεισμένων των θυρών και σύμφωνα με όσα επισημαίνουν εκείνοι που παραβρέθηκαν ο Υπουργός ξέφυγε στη συμπεριφορά του πολλές φορές. Αυτό όμως που ξεχείλισε το ποτήρι και προκάλεσε την έντονη αντίδραση των παραβρισκόμενών ήταν σύμφωνα με πληροφορίες, η στάση του απέναντι στο δήμαρχο Καρύστου Λευτέρη Ραβιόλο, ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, απουσίαζε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κικίλιας ζήτησε δημόσια να καλέσουν στο τηλέφωνο το δήμαρχο και εκείνος όταν του απάντησε βρέθηκε κυριολεκτικά προ …εκπλήξεως! Ο Υπουργός φέρεται να του ζήτησε το λόγο με έντονο ύφος γιατί δεν είναι στη σύσκεψή απαιτώντας από τον κ. Ραβιόλο να είναι σήμερα(την επομένη) στις 8 το πρωί στο γραφείο του, στο Υπουργείο.

Όλη αυτή η κουβέντα έγινε με άκομψο τρόπο και τα λεγόμενα του Υπουργού με την προσβλητική στάση του απέναντι σε ένα δήμαρχο έργων όπως είναι ο κ. Ραβιόλος προκάλεσε την έντονη αντίδραση όλων των παραβρισκομένων, με τους δημάρχους Κύμης-Αλιβερίου Νίκο Μπαράκο και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας Γιώργο Τσαπουρνιώτη να σηκώνονται πάνω φανερά ενοχλημένοι, έτοιμοι να αποχωρήσουν από την αίθουσα. Η συμπεριφορά όπως επεσήμαναν παραβρισκόμενοι του Υπουργού, ήταν απαράδεκτη και καταδικαστέα. Να σημειωθεί εδώ ότι την ώρα που ο κ. Κικίλιας μιλούσε στο τηλέφωνο, στην αίθουσα έμπαινε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Καρύστου, ο οποίος εκπροσωπούσε και το δήμαρχο στη σύσκεψη. Όπου και σ εκείνον ο κ. Κικίλιας έκανε φραστική επίθεση λέγοντας του όπως μας ανέφεραν «όσα παίρνει η σκούπα…».

Να σημειωθεί, ότι το θέμα έφτασε στο Γραφείο του Πρωθυπουργού. Στελέχη της Ν.Δ στο Νομό που έμαθαν εκ των υστέρων το περιστατικό, καταδίκασαν την υπεροπτική συμπεριφορά του Υπουργού.

Τέλος, αξιοσημείωτη και αξιέπαινη είναι η στάση του Δημάρχου Καρύστου Λευτέρη Ραβιόλου, ο οποίος τηρεί σιγή ιχθύος για το θέμα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Μαϊ 2024 15:41

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr