100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

«Ρουφιάνος είσαι εσύ και έχεις φτιάξει στρατιές ρουφιάνων κ. Θωμά…» - Τα «καρφιά» του Μπελιά σε Θωμά και Μπάτσα

Μύγα στο σπαθί του δε σηκώνει ο δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Μπελιάς ο οποίος άδραξε την ευκαιρία στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο να μιλήσει επί προσωπικού ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου για τον πρώην δήμαρχο Δημήτρη Θωμά και την πρώην Αντιδήμαρχο Αρετή Μπάτσα. 

Για τον κ. Θωμά είπε: «Ο κ. Θωμάς εδώ και χρόνια κοροϊδεύει όλες τις υπηρεσίες συνειδητά. Υπουργεία; Νομαρχία; ΕΟΤ;» είπε ο κ. Μπελιάς και συνέχισε: «Ο κ. Θωμάς προκειμένου να κάνει τις επαγγελματικές δραστηριότητες στην Κύμη πέταξε το σχολείο στα 200 μέτρα.  Έκανε το δρόμο από 13 μέτρα 6».  Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κα Μπάτσα όταν εκείνη ήταν υπεύθυνη στην Πολεοδομία. «Όταν ήταν υπεύθυνη η κυρία στην Πολεοδομία κατήγγειλε τους ανθρώπους ενώ η ίδια έχει το μισό της σπίτι (δηλωμένο)». Ο πρώην δήμαρχος του απάντησε χαρακτηρίζοντάς τον ρουφιάνο! «Ρουφιάνος είσαι εσύ και έχεις φτιάξει στρατιές ρουφιάνων» του ανταπάντησε ο κ. Μπελιάς προειδοποιώντας τον ότι αν συνεχίσει να τον προκαλεί θα του βγάλει και άλλα στη φόρα.»

Ο κ. Μπελιάς αναφέρθηκε και στις 30/12 2010 όταν έκανε τον απολογισμό ο κ. Θωμάς, όταν ο δήμος άλλαζε και τον έπαιρνε ξανά στα χέρια του. «Γιατί 30 Δεκεμβρίου έκανε απολογισμό και ισολογισμό χωρίς απαρτία δημοτικού συμβουλίου και οι ορκωτοί δεν ξέρανε; Αυτοί ήταν οι ισολογισμοί και οι απολογισμοί σου σαν τα τοπογραφικά που φτιάχνεις στην Κύμη που την έχεις φτάσει μέχρι τη Σκύρο» είπε ο κ. Μπελιάς.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015 22:43

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr