Όταν αγαπάς τον τόπο σου δεν περιμένεις ούτε από την Κεντρική Εξουσία, ούτε από την Τοπική Αυτοδιοίκηση να σου δώσει για να δώσεις. Λειτουργείς ως ένας “μικρός” αυτοδιοικητικός, και μόνος σου!
Ο Πρόεδρος του Αγίου Ιωάννη του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, Κώστας Καλκούνης τυχαίνει να είναι από τους τυχερούς, γιατί έχει αποδείξει ότι αγαπάει τον τόπο του αφενός και αφετέρου, ότι σε συνεργασία τόσο με το τοπικό συμβούλιο, όσο και με τους συγχωριανούς του, να κάνει πράγματα για τον τόπο του, σε μία εποχή δύσκολη!
Αγαπητός τόσο στην Περιφέρεια Στερεάς όσο και στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου, διεκδικεί και παίρνει αυτό που θέλει, ακόμη και αν χρειαστεί να βάλει ο ίδιος πλάτη, κυριολεκτικά και μεταφορικά!
Πρόσφατα, σύμφωνα με πληροφορίες του eviakosmos.gr, ζήτησε να του στείλουν σακιά με άσφαλτο για να κλείσει λακκούβες. Και βέβαια δεν περίμενε να του κουβαλήσουν τα σακιά ούτε οι υπάλληλοι της Περιφέρειας ούτε του Δήμου. Ξεφόρτωσε μόνος του τα σακιά με την άσφαλτο και με το φτυάρι ανά χείρας έκλεισε και τις λακκούβες.
Κάποιοι ζηλεύουν τη σχέση του με τους φορείς… Όμως, εκείνοι που τον στηρίζουν έμπρακτα γνωρίζουν τις ικανότητες του και ό,τι το ενδιαφέρον του είναι μόνο να κάνει έργο! Σίγουρα θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς!



ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ