bannernew6

Τελευταία Νέα

Νέο αίμα στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ;

Ανανεωμένο σε μεγάλο ποσοστό θα είναι το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές, όποτε και αν γίνουν. Σε ετοιμότητα το Μαξίμου προκειμένου να αντιμετωπίσει έγκαιρα τις πολιτικές εξελίξεις που τρέχουν ώστε να έχει τις ελάχιστες απώλειες από την ευρωπαϊκή και κατ' επέκταση ελληνική οικονομία που βάλλεται σε διεθνές επίπεδο ενώ παράλληλα να καρπωθεί τη θετική διάθεση του κόσμου στο τέλος της πανδημίας που είναι πια ορατό στους επόμενους μήνες.

Όμως η υφιστάμενη δυσαρέσκεια του κόσμου πρέπει να αντιμετωπιστεί όχι μόνο σε εθνικό αλλά και σε τοπικό επίπεδο και σίγουρα αυτό δεν μπορεί να συμβεί χωρίς ανανέωση προσώπων. Ο κόσμος έχει κουραστεί να βλέπει συνεχώς τα ίδια πρόσωπα να «κοσμούν» τα ψηφοδέλτια, άνθρωποι του "φαίνεσθαι" και χωρίς να έχουν παραγάγει κάποιο ουσιαστικό έργο παρά μόνο μικροεξυπηρετήσεις (aka ρουσφέτια) στην ευρύτερη κομματική πελατεία τους. Σε ότι αφορά την Εύβοια, έχουν ήδη πέσει προτάσεις στο τραπέζι και ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζει ένα δυνατό όνομα, ανθρώπου που γνωρίζει καλά τα προβλήματα του Νομού και που στο παρελθόν από θέση-κλειδί έδωσε αέρα νίκης στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό παρότι δεν έλαβε στη συνέχεια καμιά ανταμοιβή για τη συνεισφορά του.

Πρόσωπο, που έχει πάρει άριστα στον τρόπο που έχει αντιμετωπίσει σοβαρά θέματα και που έχει σταθεί επάξια μεν αθόρυβα δε, δίπλα στον κόσμο για πολλά χρόνια (ακόμα και σήμερα), δεν θα αποτελέσει έκπληξη για το ψηφοδέλτιο, καθώς οι προτάσεις να είναι μέσα είναι πολλές και ο κόσμος που τον ακολουθεί ακόμα περισσότερος. Όπως λένε αυτοί που τον υποστηρίζουν, είναι άνθρωπος με μπέσα, χαμηλού προφίλ που διατηρεί φιλική σχέση με την πλειοψηφία των κυβερνητικών στελεχών και των επιτελείων του οπότε είναι ο ιδανικός υποψήφιος για τη ΝΔ καθώς συνδυάζει αξιοπρέπεια, σεμνότητα, εργατικότητα, υψηλού επιπέδου μόρφωση και προσωπικές φιλίες στην κεντρική πολιτική σκηνή που σίγουρα θα αξιοποιήσει για το καλό της Εύβοιας.

Έκπληξη βέβαια μπορεί να αποτελέσει και κάποια απουσία, καθώς πληροφορίες λένε ότι ο Πρωθυπουργός ψάχνει μια αφορμή για να ξηλώσει …καθώς υποβόσκει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα η δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του. ΄

Όσο για τις γυναίκες… Αυτή τη φορά επιδιώκουν να εξασφαλίσουν στο ψηφοδέλτιο ονόματα γνωστά σε όλο τον νομό, που θα μπορέσουν να στηρίξουν τον αγώνα και όχι διακοσμητικά στοιχεία τοπικής εμβέλειας. Μένει βέβαια να τις πείσει η ΝΔ ότι αξίζει να αφήσουν τις θέσεις ευθύνης που κατέχουν ή να παραμελήσουν την υπάρχουσα καριέρα τους και ότι θα τις στηρίξει μετεκλογικά καθώς τα δείγματα στην Εύβοια μόνο εκτίμηση δεν δείχνουν από το κόμμα προς τους εκάστοτε υποψηφίους του που δεν εκλέγονται…

Ακόμη μια φορά, τρέχει η Ν.Δ να σώσει ότι μπορεί να σωθεί λίγο πριν την τελική ευθεία για τις εκλογές αφού μετά βίας θα εκλέξει δύο βουλευτές στην Εύβοια όπου το ΚΙΝΑΛ θα κάνει σίγουρα δυναμικά την επανεμφάνιση του!

 

 

 

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr