Τελευταία Νέα

Περιοδεία της Σοφία Νικολάου στην περιοχή της Ισταίας

Με περιοδεία στη Βόρεια Εύβοια, και συγκεκριμένα στην περιοχή της Ιστιαίας, συνεχίζει την προεκλογική της εκστρατεία η Σοφία Νικολάου.

Η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία είχε σειρά επαφών με τοπικούς φορείς, εργαζόμενους και πολίτες και συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα που υπάρχουν στην καθημερινότητα.

Αρχικά η κ. Νικολάου μετέβη στο Ειδικό Σχολείο του Νέου Πύργου, όπου είδε από κοντά την πραγματικά σπουδαία δουλειά που γίνεται με τα άτομα με ειδικές ανάγκες αλλά και ικανότητες.

Επειτα, η υποψήφια βουλευτής επισκέφτηκε ελαιοτριβείο της περιοχής και συνομίλησε με τους εργαζόμενους αλλά και παραγωγούς ελαιολάδου. Αντικείμενο των συζητήσεων ήταν η φετινή σοδειά, πώς έχουν διαμορφωθεί οι τιμές, αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν στην παραγωγική διαδικασία.

Τέλος η κ. Νικολάου πήγε στην πόλη της Ιστιαίας και συνάντησε εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ της πόλης ενώ επισκέφτηκε και το Δασαρχείο όπου ο δασάρχης, κ. Γιώργος Σελίμης την ξενάγησε στα έργα που έχουν γίνει και την ενημέρωσε για όλα όσα πρέπει να υλοποιηθούν προκειμένου η περιοχή να προστατευτεί αλλά και να αναγεννηθεί.

image10 1

image9

image6 2

image5 4

image0 7

image2 4

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 16:14

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr