Τελευταία Νέα

Παραμένει πιστός στρατιώτης!

Στο πλευρό του Περιφερειάρχη Στερεάς Φάνη Σπανού, βρίσκεται ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εύβοιας, Βαγγέλης Κούκουζας. Έναν άνθρωπο που εμπιστεύθηκε από την αρχή ο Περιφερειάρχης και ο οποίος σημειώνει μόνο θετικό πρόσημο με ότι ασχολείται. Στο ΖΕΝΙΘ η εξωστρέφεια σε επίπεδο Στερεάς, όπως και η απορρόφηση Ευρωπαϊκών Κονδυλίων και Προγραμμάτων μέσω της Αναπτυξιακής και όχι μόνο. Συνοδοιπόρους τους βρίσκει αυτό το ταξίδι και για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Άλλωστε, ο Βαγγέλης Κούκουζας δηλώνει πιστός στρατιώτης σε έναν Περιφερειάρχη με τον όποιο είχαν και έχουν κοινή γραμμή, δυνατούς στόχους που επετεύχθησαν σε αυτή τη θητεία και το μέλλον κρύβει και για τους δύο ακόμα περισσότερες εκπλήξεις πάντα προς όφελος των άμεσα ενδιαφερομένων –συνεργαζόμενων με την Περιφέρεια Στερεάς.

Για τον ίδιο όπως και για την ομάδα του Φάνη Σπανού που δυναμώνει ακόμα περισσότερο το ταξίδι αυτό αποτελεί μοναδική συναρπαστική διαδρομή, αφού έχουν δρομολογηθεί αρκετά και ουσιαστικά πράγματα. Κανένας δε θα έπαιρνε το ρίσκο όλα αυτά να μη συνεχισθούν ή ακόμα και να χαθούν. Και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά εκείνοι που μέχρι σήμερα δούλεψαν σκληρά για να τα πετύχουν.

Δρομολογημένη και η συνέχεια… Και γι΄αυτό δε θα έμπαιναν στη διαδικασία να ρισκάρουν να τιναχθούν όλα στον αέρα. Καθώς στην Ελλάδα του σήμερα, μόνο όταν βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση, μπορούμε να βλέπουμε αποτελέσματα. Πάντα σε συνεργασία με φορείς όπου χρειασθεί, συλλόγους, Δήμους, Επιμελητήρια, Υπουργεία κ.α.

Κάτι που ως έμπειρος αυτοδιοικητικός και όχι μόνο, έχοντας υπηρετήσει και τον Επιμελητηριακό θεσμό ο Βαγγέλης Κούκουζας, γνωρίζει πολύ καλά γιατί επίσης το έχει δουλέψει πολύ. Συνεπώς, παραμένει στρατιώτης πιστός για το Φάνη Σπανό, ο οποίος συνεχίζει δυναμικά για τουλάχιστον ακόμα μία θητεία, με όραμα για την Περιφέρεια Στερεάς.

 

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr