100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Το ΠΑΣΟΚ θα καταστεί ο βασικός πόλος στην ευρύτερη δημοκρατική παράταξη

Μην αφήνετε τις απόψεις των άλλων να σας επηρεάζουν και δη και ιδιαίτερα τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ.

Προσπαθούμε, και δεν μας βοηθούν οι δημοσιογράφοι στο να αποφύγουμε την «μονταζιέρα» κατά το κοινώς λεγόμενο την «μηχανή προπαγάνδας». Δεν πειράζει, προσπαθούμε όμως μαζί με τον δημοκρατικό λαό που πιστεύω ότι καταλαβαίνει το παιχνίδι που παίζετε εις βάρος του και εις βάρος μας.

Σίγουρα, είναι μια κρίσιμη χρονιά για το ΠΑΣΟΚ το 2023. Οι προσεχείς εκλογές θα είναι οι πρώτες με τον Νίκο Ανδρουλάκη στο τιμόνι του κόμματος μας, ο οποίος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πολιτικό σκηνικό, να είστε σίγουρος. Το ΠΑΣΟΚ θα καταστεί ο βασικός

Το ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκοπίμως διακινεί το επιχείρημα περί δήθεν διαύλων της Χαριλάου Τρικούπη με την Κουμουνδούρου για συμπόρευση, και το ότι το ΠΑΣΟΚ θα φέρει την ευθύνη για την ακυβερνησία της χώρας, δείχνει ότι η επίτευξη αυτοδυναμίας για τη Ν.Δ. είναι μακριά και επιχειρεί να «τρομοκρατήσει» το ακροατήριο που σκέφτεται να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ στις εκλογές.

Και να 'στε βέβαιοι, εμείς δεν ζητάμε συνεργασίες για να μοιράσουμε καρέκλες για να κυβερνήσουν κάποιοι, που τους έδωσε ευκαιρία ο λαός και απέτυχαν παταγωδώς.

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 14:01

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr