100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Μπροστάρης ο δήμαρχος και στην επιχείρηση διάσωσης που είχε αίσιο αποτέλεσμα- Το χιόνι στην περιοχή άγγιζε τα 2 μέτρα

Η κακοκαιρία «Barbara» πέρασε και από το Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης –Αγίας Άννας. Ο δήμος επιχειρούσε όλες τις μέρες με μηχανήματα, σε συνεργασία και με την Περιφέρεια να μείνουν οι δρόμοι ανοιχτοί. Χτες έφτασαν και σε περιοχές του δήμου που το χιόνι έφτανε τα 2 μέτρα. Πάνω από το Δρυμώνα, όπως ο κ. Τσαπουρνιώτης δήλωσε στο eviakosmos.gr, εντόπισαν σώο, έναν κτηνοτρόφο ο οποίος προτίμησε να μην επιστρέψει στο σπίτι του αυτές τις μέρες της σφοδρής κακοκαιρίας αλλά να παραμείνει στο μαντρί που είχε τα ζώα του.

Ωστόσο, οι δικοί του άνθρωποι ανησύχησαν και από την Κυριακή ειδοποίησαν με σκοπό να μπορέσουν να φτάσουν κάποιοι στο μαντρί. Τέλος καλό όλα καλά. Ο 74χρονος που χαίρει άκρας υγείας απέδειξε ότι καμία «Barbara» δεν τον φοβίζει.

Από τους πρώτους που έτρεξαν για τον άνθρωπο που θεωρείτο αγνοούμενος, ήταν ο δήμαρχος Μαντουδίου –Λίμνης-Αγίας Άννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης, ο οποίος συμμετείχε και ο ίδιος στις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Ο δήμαρχος δήλωσε στο eviakosmos.gr, πριν από λίγο: «Οι κτηνοτρόφοι έχουν μάθει να αυτοσυντηρούνται ακόμα και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Ήταν δύσκολο να φτάσουμε στο μαντρί γιατί είχε 2 μέτρα χιόνι. Χτες φτάσαμε στο μαντρί του 74χρονου, τον οποίο και μεταφέραμε στο σπίτι του. Τις πρώτες μέρες δώσαμε προτεραιότητα να μείνουν ανοιχτοί όλοι οι δρόμοι και χτες επιχειρήσαμε να ανοίξουμε τους δρόμους που οδηγούν στα ποιμνιοστάσια.»

 328832482 968339354540066 2564956436286485769 n

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 11:53

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr