bannernew6

Τελευταία Νέα

Σοφία Νικολάου: «Χρυσαυγίτη Παύλο Πολάκη, ανέχτηκα πολλές προσωπικές προσβολές και επιθέσεις- Αντέχω γιατί σ’ έχω!»

Δεν έχει τέλος το μένος του Πολάκη στη Σοφία Νικολάου. Μετά από το ΣΔΟΕ και τον έλεγχο που απεδείχθη «άνθρακας ο θησαυρός», σήμερα ξεσπάθωσε πάλι κάνοντας αναφορά στην αγορά ακινήτου της κας Νικολάου. Η κα Νικολάου, η οποία δεν έχει τίποτα να κρύψει ανέφερε ότι για την αγορά του συγκεκριμένου ακινήτου, πούλησε διαμέρισμα που είχε στο Κολωνάκι και πήρε και δάνειο. Αγόρασε όπως ανέφερε ένα ακίνητο για τα παιδιά της. Με τον αδίσταχτο Παύλο Πολάκη που γνωρίζει ότι η Σοφία Νικολάου είναι στόχος, να δημοσιεύει και τη διεύθυνση του σπιτιού της.

Για τη Σοφία Νικολάου, είναι ακόμα μία λάσπη στον ανεμιστήρα. Με τον Παύλο Πολάκη να συνεχίζει το παραλήρημα αυτή τη φορά μέσα στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ, αφού ως γνωστό ο ίδιος τέθηκε εκτός Επιτροπής Διαφάνειας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

«Άθλιος και επικίνδυνος» - Η απάντηση Νικολάου

Απάντηση σε όσα της προσάπτει ο Παύλος Πολάκης έδωσε η Σοφία Νικολάου, η οποία μέσα από δύο αναρτήσεις της στο facebook χαρακτήρισε φασίστα τον ίδιο και υπογράμμισε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για όσα της καταλογίζει.

Στην πρώτη της ανάρτηση η κ. Νικολάου τονίζει πως «το προσωπικό μένος του Πολάκη εναντίον μου, δεν σταματά ούτε τώρα που διαγράφεται από τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί κατάλαβαν ότι ο χρυσαυγιτισμός του εθνικού πέτσακα δεν έχει τέλος. Με κατηγορεί γιατί αγόρασα σπίτι επειδή το 2021 και το 2022 γεννήθηκαν τα δύο μου παιδιά και ήθελα μετά από 20 και πλέον χρόνια δικηγορίας να τους εξασφαλίσω μια καλύτερη ζωή.

Αγόρασα αυτό το σπίτι πουλώντας άλλο στο Κολωνάκι και παίρνοντας υψηλότατο δάνειο το οποίο και θα εξυπηρετώ για πολλά χρόνια.

Όλα τα περιουσιακά μου στοιχεία είναι καταγεγραμμένα στα Πόθεν Έσχες που καταθέτω και που ελέγχομαι γι’ αυτά.
Είμαι πολλά χρόνια επιτυχημένη δικηγόρος, με μεγάλο γραφείο στο κέντρο της Αθήνας. Δεν είχα ούτε έχω ανάγκη το μισθό της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής.

Δόξα τω Θεώ εργάζομαι από 20 ετών και μπορώ με το κεφάλι ψηλά να περπατώ στους δρόμους.

Ο Πολάκης και οι άθλιοι συκοφάντες της ίδιας υποστάθμης θα βρουν στη δικαιοσύνη τις απαντήσεις που τους αξίζουν.

Αν έχει τα κότσια ας έρθει στα δικαστήρια χωρίς την ασυλία του να αναμετρηθούμε. Γιατί τα παντελόνια είναι δύσκολο ρούχο και δεν μπορεί να τα φοράει όποιος δεν τα αντέχει».

Αμέσως μετά η Σοφία Νικολάου έκανε και δεύτερη ανάρτηση τονίζοντας ότι ανέχτηκε πολλές προσωπικές προσβολές και επιθέσεις, αλλά τώρα όπως είπε που θέτει σε κίνδυνο την οικογένεια της, θα κάνει τα πάντα για να τον σβήσει πολιτικά.

«Δεν χρειαζόταν η Καθαρή Δευτέρα για να καταλάβουμε πόσο βρόμικος, άθλιος κι επικίνδυνος άνθρωπος είναι ο Πολάκης. Ο τιποτένιος δεν δίστασε να δημοσιοποιήσει στο Facebook την ακριβή διεύθυνση του σπιτιού μου, στο οποίο μένω με τον σύζυγό και τα δύο μου παιδιά. Με καθιστά δηλαδή άμεσο στόχο για κάθε τρελό ακόλουθο του κ. Πολάκη, ποινικών και τρομοκρατών.

Αυτές τις τακτικές ακολουθεί ο φαιοκόκκινος φασίστας βουλευτής. Να τον χαίρονται στον ΣΥΡΙΖΑ.

Δηλώνω ότι τον καθιστώ υπεύθυνο αν συμβεί οτιδήποτε σε εμένα και την οικογένειά μου.

Χρυσαυγίτη Παύλο Πολάκη, ανέχτηκα πολλές προσωπικές προσβολές και επιθέσεις. Αντέχω γιατί σε έχω.

Αλλά τώρα που θέτεις σε κίνδυνο την οικογένειά μου σου δηλώνω ότι θα κάνω τα πάντα για να σε σβήσω πολιτικά».

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr