100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Γιάννης Σούρρας: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συγκέντρωση στην Ιστιαία –Την Παρασκευή η ομιλία στη Χαλκίδα

Νέος, δυναμικός και πολλά υποσχόμενος ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Γιάννης Σούρρας έρχεται να ταράξει τα νερά στην Εύβοια, αρχής γενομένης από τη γενέτειρά του την Ιστιαία όπου πλήθος κόσμου τη Δευτέρα 15 Μαΐου το απόγευμα, συγκεντρώθηκε στην πλατεία και παρακολούθησε με παλμό την προεκλογική του ομιλία.

«Σήμερα από εδώ, την γενέτειρα μου Ιστιαία, στέλνουμε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως δεν χρειάζεται να είσαι γόνος πλούσιας οικογένειας, δεν χρειάζεται να είσαι κληρονόμος ονόματος, για να διεκδικήσεις για τον τόπο σου» δήλωσε μεταξύ άλλων συγκινημένος από την προσέλευση του κόσμου και κυρίως νέων ανθρώπων που δηλωσαν ανοιχτά τη στήριξη τους στο πρόσωπο του.

Ο κ. Σούρρας αναφέρθηκε στους λόγους που δέχθηκε την πρόταση να είναι υποψήφιος «Πήρα την απόφαση να αφήσω μια καρέκλα στην αυτοδιοίκηση για έναν και μοναδικό λόγο. Για να μπορέσω να ανοίξω τις πόρτες της μεγάλης πολιτικής σκηνής σε κάθε κάτοικο του νησιού μας. Πόρτες που θα μείνουν ανοιχτές για όλους και μετά τις εκλογές! Πόρτες που δεν κοιτούν τα συμφέροντα των ψήφων αλλά τα συμφέροντα των πολιτών! Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ για όλους! Το ΠΑΣΟΚ είναι ξανά ενωμένο! Το ΠΑΣΟΚ είναι ξανά δυνατό!» 

Στην ομιλία του μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα όσα έχουν περάσει οι συντοπίτες του στη Β. Εύβοια από την καταστροφική πυρκαγιά και την αναλγησία της Κυβέρνησης να ανταποκριθεί στις υποσχέσεις της για την ανασυγκρότηση της Β. Εύβοιας. Προτάσσοντας το θέμα της δημιουργίας σταθμού ΕΚΑΒ στη Δάφνη, την ενίσχυση με προσωπικό όλων των βαθμίδων υγείας τόσο στη Β. Εύβοια αλλά και των Νοσοκομείων όλου του Νομού.

Στο πλευρό των αγροτών και των ανθρώπων του δάσους τάχτηκε στο πλευρό του ενώ αναφέρθηκε και στα έργα υποδομών που είναι απαιτητά να γίνουν άμεσα για να ενισχυθεί η βιομηχανία της Εύβοιας που δεν είναι άλλη από τον Τουρισμό. Ο κ. Σούρρας θα πραγματοποιήσει την προεκλογική του ομιλία στη Χαλκίδα, την Παρασκευή στις 8 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Παλίρροια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Μαϊ 2023 15:51

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr