bannernew6

f spanos

spyrou

                                           

Τελευταία Νέα

Το «Α» έφαγε και τον Κατσιαμάκα- Προσπαθούν να τον πείσουν να πάει για δήμαρχος…

Από τα παράξενα των εκλογών και η εκλογή του υποψηφίου με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ Βασίλη Αρμόνη, όπως υποστηρίζουν καθώς εκλέγεται με το «Α» όπως έγινε με τούς με υποψηφίους που δεν έτρεξαν… και σε άλλους Νομούς, αλλά κέρδισαν λόγω «Α». Φαινόμενο που παρατηρήθηκε ανά την Ελλάδα σε αυτές τις εκλογές με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ και για λίγες ψήφους εκλέγεται ο κ. Αρμόνης. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν η Ελληνική Λύση χάνει την έδρα στις επόμενες εκλογές. Οπότε θα έλεγε κανείς ότι ο κ. Κατσιαμακας έκανε ένα σοβαρό αγώνα που τον έχει στέψει νικητή ήδη και ο οποίος σχολίασε το αποτέλεσμα των εκλογών:

«Φίλες και φίλοι

Ένα όμορφο ταξίδι, που για μένα ξεκίνησε πριν ένα περίπου χρόνο, αυτό, της υποψηφιότητάς μου στις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου με το κόμμα της Ελληνικής Λύσης στην Εύβοια, έφτασε στο τέλος του!

Ευχαριστώ όλες και όλους από καρδιάς, για την στήριξή σας στο πρόσωπό μου και ιδιαίτερα τους στενούς συνεργάτες και φίλους μου, που στάθηκαν δίπλα μου και την οικογένειά μου, που με "ανέχθηκε"όλο αυτό το διάστημα της προεκλογικής και όχι μόνο, περιόδου.

Το στοίχημα που είχα βάλει, κερδήθηκε κατά το ήμισυ καθώς η Ελληνική Λύση εξέλεξε βουλευτή στην Εύβοια, πλην όμως κατέλαβα-για λίγους ψήφους- την δεύτερη θέση πίσω από τον "αόρατο" υποψήφιο στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου, καθώς επαναλήφθηκε και στην Εύβοια το φαινόμενο της εκλογής ανά την επικράτεια, των πρώτων κατ'αλφαβητική σειρά υποψηφίων - οι οποίοι και καρπούντε στο μεγαλύτερο ποσοστό τις ορφανές ψήφους- με τα ψηφοδέλτια της Ελληνικής Λύσης!

ΝΙΏΘΩ ΚΑΙ ΑΙΣΘΆΝΟΜΑΙ ΝΙΚΗΤΉΣ

Έδωσα έναν έντιμο αγώνα, στηριζόμενος αποκλειστικά και μόνο στις δυνάμεις μου και σε σας, με αντιπάλους τα οικογενειακά πολιτικά τζάκια και τους κομματικούς μηχανισμούς...

Στο ταξίδι αυτό είχα την τύχη να γνωρίσω ανθρώπους και να κάνω φίλους σε κάθε γωνιά της Εύβοιας, από την Λιχάδα μέχρι τον Καφηρέα, που με τίμησαν και διέκριναν στο πρόσωπό μου έναν δικό τους άνθρωπο, κάτι που είναι και η μεγαλύτερη παρακαταθήκη για μένα!

Τέλος, θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω τους συνδημότες μου, που με τίμησαν μαζικά με την εμπιστοσύνη τους, αναδεικνύοντας το κόμμα της Ελληνικής Λύσης, στον Δήμο μας, πρώτο από όλους τους Δήμους στην περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας και στο δημοτικό διαμέρισμα Νηλέα δεύτερο κόμμα!!!

Ο αγώνας για να πάμε την Εύβοια και τον τόπο μας Ψηλά, συνεχίζεται...»

Και μετά από αυτό σίγουρα αποτελεί μήλον της Έριδος και για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Δηλώνει ότι ακόμα δεν είναι σε θέση να ανακοινώσει κάτι όπως υποψηφιότητα για δήμαρχος στο Δήμο Μαντουδίου –Λίμνης-Αγίας Άννας, πριν τελειώσουν οι εθνικές εκλογές. Κάτι που επιδιώκουν να κάνουν πολιτικοί αντίπαλοι του Γιώργου Τσαπουρνιώτη, που ψάχνουν να βρουν επικεφαλής να πάει συνδυασμό απέναντι στο νυν δήμαρχο και προς το παρόν δεν βρίσκουν…

«Για την ώρα δέχομαι πιέσεις να κατέβω στο δήμο. Χωρίς όμως να έχω κάτι να ανακοινώσω. Θα με ενδιέφερε η τοπική αυτοδιοίκηση αλλά υπο προϋποθέσεις. Προς στιγμή, δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις. Αν προκύψουν στο άμεσο μέλλον θα είμαι και αυτός που θα το ανακοινώσω. Όλα τα άλλα είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας» δήλωσε πριν από λίγο στο eviakosmos.gr ο Γιάννης Κατσιαμάκας.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 27 Μαϊ 2023 19:49

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr