100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Μίλτος Χατζηγιαννάκης: «Δίνουμε μία μάχη που δεν τη θεωρούμε εξ’ αρχής χαμένη- Η Ν.Δ είχε μία πολύ σημαντική επικοινωνιακή υπεροπλία»

Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια Μίλτος Χατζηγιαννάκης λίγες μέρες μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη δημοσιογράφο Έφη Ντίνη, στο ράδιο ΕΥΡΙΠΟΣ 90fm, το πρωί της Παρασκευής 2 Ιουνίου, μία μέρα πριν την περιοδεία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην Εύβοια.

Ο κ. Χατζηγιαννάκης επεσήμανε για ακόμα μία φορά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει μία μάχη που δεν τη θεωρεί εξ αρχής χαμένη. «Αιφνιδιαστήκαμε δυσάρεστα από το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου διότι δε σας κρύβω τελείως διαφορετικές προσλαμβάνουσες είχαμε και τελείως διαφορετικές προσδοκίες» είπε ο υποψήφιος βουλευτής. Σε ότι αφορά την αιτία του «κακού», ο κ. Χατζηγιαννάκης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, ήταν και οι αναποφάσιστοι που αποφάσισαν τελευταία ώρα να πάνε να ψηφίσουν. Ενώ παραδέχθηκε ότι και από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ έγιναν επικοινωνιακά λάθη τα οποία δεν μπόρεσαν να προστατέψουν την εικόνα και να περάσουν τα μηνύματα που ήθελαν.

«Είναι ανοιχτό το αποτέλεσμα της 25ης Ιουνίου. Γι’ αυτό παλεύουμε να περάσουμε το μήνυμα στους Έλληνες πολίτες ότι αυτό ακριβώς που εμείς θέλουμε είναι καλύτερες μέρες, για τη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού. Με αξιοπρέπεια, με καλύτερους μισθούς με μεγαλύτερη ανάπτυξη και ένα εθνικό σύστημα παιδείας που θα δίνει ίσες ευκαιρίες στα παιδιά όλης της Χώρας. Με ένα εθνικό σύστημα υγείας στο οποίο δε θα ντρέπεσαι να μπεις μέσα και αυτή την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Αυτό προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε έστω και τώρα» είπε ο κ. Χατζηγιαννάκης και συνέχισε επισημαίνοντας θέματα οικονομίας και το ασφαλιστικού «Αυτό που φαίνεται στην πραγματικότητα. Απλά, επειδή η Ν.Δ είχε μία πολύ σημαντική επικοινωνιακή υπεροπλία καθώς όλη της η πολιτική στηρίζεται στην επικοινωνία, και όχι τόσο πολύ στην ουσία.

Ένα παράδειγμα: Χθες έληξε η παράταση που είχαν για την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη οι ελεύθεροι επαγγελματίες οι οποίοι δεν έχουν καλύψει τις ασφαλιστικές τους εισφορές. Ένα τραγικό μέτρο στο οποίο είχε δοθεί μία παράταση μέχρι τις 31 Μαΐου του 2023. Έληξε χωρίς να ανανεωθεί. Το κυριότερο όμως χωρίς να δοθεί η δυνατότητα στους ανασφάλιστους συμπολίτες μας ελεύθερους επαγγελματίες να κάνουν μία ευνοϊκή ρύθμιση όπως αυτή που είχαμε φέρει εμείς το 2018».

Σε ότι αφορά στο κλείσιμο των τραπεζών το 2015 «Νομίζω ότι ο φόβος ήταν αυτός που καθόρισε και το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου…Πραγματικά το 2015 είχαμε μνημόνιο, είχαμε ένα δημοψήφισμα για το οποίο μας τιμώρησαν για την ετυμηγορία των πολιτών οι ευρωπαίοι και αυτοί έκλεισαν τις τράπεζες. Δεν τις έκλεισε ο ΣΥΡΙΖΑ. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έδωσε εντολή κλεισίματος των τραπεζών και των Capital Controls. Και νομίζω ότι εμείς αποδείξαμε με τη δουλειά μας και όχι με τα λόγια.»

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΒΟΙΑΣ ΜΙΛΤΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗ

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 11:00

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr