100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Άγγελος Κουτσαύτης: Έχει το υγρό στοιχείο στο DNA του … «Σήμα κατατεθέν» για το Δήμο Χαλκιδέων

Νέος, πετυχημένος επιχειρηματίας, ο Άγγελος Κουτσαύτης ρίχνεται στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Χακιδέων Γιώργου Σπύρου. Και όπως όλα δείχνουν με τον επικεφαλής της παράταξής του τον ενώνει ότι τον ενώνει και με το δήμου του που θέλει να προσφέρει τις γνώσεις του για ένα καλύτερο αύριο και όλες του τις δυνάμεις στον εμπλουτισμό νέων ιδεών που θα κάνουν τον δήμο πόλο έλξης τουριστών από όλο τον κόσμο. Για όσους δεν γνωρίζουν τον Άγγελο Κουτσαύτη, ο νέος επιχειρηματίας έχει στο DNA του το υγρό στοιχείο!

Αυτό που προτάσσει ο επικεφαλής της παράταξης του για την ανάπτυξη του Δήμου Χαλκιδέων είναι το υγρό στοιχείο! Η Θάλασσα! Και βέβαια, μετα από αυτό μπορεί καθείς να αντιληφθεί τους ορίζοντες που ανοίγονται στο σχεδιασμό που αφορά στην ανάπτυξη ενός τουριστικού δήμου όπως αυτός του δήμου Χαλκιδέων. Ο Άγγελος Κουτσαύτης έρχεται ως προστιθέμενη αξία στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «ΑΜΕΣΑ-ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ» για το δήμο Χαλκιδέων.

Γνωρίζει τις όμορφες παραλίες τις οποίες και ο ίδιος σαν εθελοντής βάζει το χεράκι του για να καθαριστούν, ενώ την ίδια ώρα η μαγεία της θάλασσας τον έχει κερδίσει σε όλα τα επίπεδα. Και ως αθλητής και ο ίδιος, δε λείπουν από το πρόγραμμα του και τα θαλάσσια σπορ! Και από γευσιγνωσία… πάντα κάτι έχει να προτείνει όταν το ψάρι κοσμεί το τραπέζι! Μένει το brand name το οποίο ανεφερε στον Διευθυντη του ΕΟΤ ο επικεφαλής της παράταξής του όταν εκείνος είχε επισκεφθεί το Επιμελητήριο και εισέπραξε τα εύσημα! Και όπως δηλώνει ο νεαρός Άγγελος Κουτσαυτης που για πρώτη φορά ασχολείται με τα κοινά, το κάνει : «Για έναν καλύτερο δήμο με ενσυναίσθηση στις ανάγκες , για να νιώσουμε επιτέλους υπερήφανοι δημότες στον τόπο μας.»

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 23:31

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr