Τελευταία Νέα

Άλκης Βόσσος: Ουσιαστική η συμβολή του στην πολυεπίπεδη ανάπτυξη της Καρυστίας

Το όνομα του γιατρού Άλκη Βόσσου είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την Καρυστία. Τον τόπο που γεννήθηκε, μεγάλωσε, δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά και αγαπά όσο τίποτε άλλο. Στόχος και σκοπός του ως αυτοδιοικητικός η πολυεπίπεδη ανάπτυξη της Καρυστίας που ήρθε τα τελευταία χρόνια να δικαιώσει την όλη προσπάθεια της δημοτικής αρχής Ραβιόλου, με τον ίδιο να έχει ουσιαστικό ρόλο σε όλο αυτό.

Οι δημότες δεν είναι περήφανοι μόνο που έχουν έναν άριστο επιστήμονα που μπορεί να μην έχει καταγωγή από την περιοχή, και που μέσα από τη δουλειά του τους κάνει περήφανους καθημερινά, αλλά και για έναν άνθρωπο που έβαλε υψηλούς στόχους μαζί με τον δήμαρχο Λευτέρη Ραβιόλο και η Καρυστία σημείωσε ραγδαίους πολυεπίπεδους ρυθμούς ανάπτυξης, τα τελευταία χρόνια.

Και φυσικά τα καλύτερα είναι μπροστά! Με την ίδια όρεξη και αγάπη συνεχίζουν μαζί Ραβιόλος –Βόσσος διεκδικώντας το επόμενο διάστημα ακόμα περισσότερα για τον τόπο τους. Τη δύναμη την αντλούν από την αγάπη του κόσμου που τόσα χρόνια αναγνωρίζει το έργο τους και είναι έτοιμος να τους δώσει όπως λένε για ακόμα μία φορά «λευκή επιταγή» στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές!

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 14:00

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr