Τελευταία Νέα

Μετά την ένταση του Γιώργου Σπύρου ξεκίνησε σήμερα η επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων

Μέχρι και χθες περίμεναν τα τελικά αποτελέσματα οι του συνδυασμού ΑΜΕΣΑ – ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ επίσημα από το Πρωτοδικείο προκειμένου να αποφασίσουν αν τελικά θα κάνουν ένταση ζητώντας την επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων δεδομένου ότι για 76 ψηφοδέλτια δεν πήγαν οι εκλογές στη Χαλκίδα σε δεύτερο γύρο.

Κάτι που αποφασίστηκε όχι μόνο από τον επικεφαλής της παράταξης Γιώργο Σπύρου αλλά και από υποψηφίους του συνδυασμού και που η απόφαση αυτή βρήκε σύμφωνους και υποψηφίους της παράταξης Παππά.

Μία δημοκρατική διαδικασία που όταν θα ολοκληρωθεί σίγουρα δε θα αφήνει ψεγάδια αμφισβήτησης για μια εκλογική αναμέτρηση όπως αυτή της Α Κυριακής που ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση ξημερώματα πιάνοντας πολλούς στον …ύπνο! Εν αναμονή των εξελίξεων!

Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΑΜΕΣΑ- ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ Γιώργος Σπύρου δήλωσε πριν από λίγο:

Αγαπητοί συμπολίτες, αγαπητές φίλες και φίλοι,

αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους εσάς που μας στηρίζετε με τη συμμετοχή σας και μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας!

Ξεκίνησε σήμερα το πρωί και προχωράει ομαλά η επανακαταμέτρηση και ο έλεγχος όλων των ψηφοδελτίων των δημοτικών εκλογών της προηγούμενης Κυριακής στον Δήμο Χαλκιδέων με την παρουσία αντιπροσώπων των δυο ενδιαφερόμενων παρατάξεων και θα διαρκέσει δύο ή τρεις ημέρες.

Στην διαδικασία αυτή προχωράμε αυτονοήτως και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας καθώς η διαφορά για εκλογές δευτέρου γύρου ήταν μόνο 76 ψήφοι ή ποσοστό 0,17 %.

Εφ´όσον στο τέλος της διαδικασίας αξιολογηθούν στοιχεία για ενστάσεις που μπορούν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα, αυτές θα κριθούν από τη Δικαιοσύνη τον επόμενο μήνα και η κρίση της θα γίνει ανεπιφύλακτα σεβαστή.

Μέχρι τότε διατηρούμε ετοιμότητα για εκλογές δευτέρου γύρου και δεν εφησυχάζουμε.

Σε κάθε περίπτωση θα είμαστε παρόντες, ενεργώντας πάντα για το κοινό συμφέρον και το καλό όλων των δημοτών, χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς.

Ο αγώνας μας για έναν Δήμο Χαλκίδεων υψηλών προσδοκιών, ευημερίας και ανάπτυξης για όλους, δεν σταματά.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς!

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 13:27

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr