Τελευταία Νέα

Το τυρί κουμπάρε…

Κι ενώ ο Πρόεδρος της Ν.Δ Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ξεκάθαρος από την αρχή, ότι δε θα δοθεί χρίσμα από το κόμμα σε υποψηφιότητες για τις επιμελητηριακές εκλογές, κάποιοι εκεί! Το τυρί κουμπάρε…που λένε και μεταξύ τους οι αθίγγανοι!

Επιμένουν να ρωτούν και προσπαθούν και καλά να ασκήσουν πιέσεις ακόμη και μέσω των περιβόητων εκπροσώπων τους, σε υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος. Όπως και γνωστός πολιτευτής στην Εύβοια που οι άνθρωποι του, έφτασαν να διαδίδουν ότι φτιάχνει και το ψηφοδέλτιο υποψηφίου! Εδώ γελάμε…

Καθώς έτσι έλεγε και στις αυτοδιοικητικές εκλογές και στο τέλος με τα αποτελέσματα έκλεγε. Όπως έκλεγε και στη συνέχεια όταν ο κόσμος τον έστειλε «συνταξιούχο», στο σπίτι του!

Το Επιμελητήριο είναι φορέας που στοχεύει στην στήριξη των επιχειρηματιών και γενικότερα των μελών του. Και εκλέγονται αυτοί που εκλέγονται γιατί αυτούς θέλει ο κόσμος να υπηρετήσουν, σαν πρόσωπα, καθαρά το θεσμό.

Όποιος νομίζει ότι θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί στην παρούσα φάση τις επιμελητηριακές εκλογές για να κάνει επίδειξη δύναμης στο κόμμα της Ν.Δ, προκειμένου να «χωθεί» στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στις επερχόμενες εκλογές στη συνέχεια, πλανάται πλάνην οικτράν, διότι ο κόσμος έχει ξυπνήσει και ξέρει πολύ καλά να κάνει από μόνος του τις επιλογές του.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 20:36

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr