Τελευταία Νέα

Μονίμως αντιδραστικός ακόμη και με τα ταξίδια …

Καμία πρόταση, καμία ενεργό συμμετοχή δεν είχε ο επιμελητηριακός σύμβουλος Σπύρος Κουτσάφτης την τελευταία 5ετια στο επιμελητήριο Εύβοιας. Εκλεγμένος με την παράταξη του Λιονάκη όλο το διάστημα που ήταν απλός σύμβουλος της αντιπολίτευσης δεν έκανε ούτε μία πρόταση αλλά σπεκουλάριζε και τις προτάσεις των συναδέλφων του αντιδρώντας πάντα για να μην περάσουν ακόμη και ουσιαστικές προτάσεις που γίνονταν .

Σα μαινόμενος ταύρος συμπεριφερόταν κάθε φορά που μιλούσε η Γενική Γραμματέας Βούλα Αγιοστρατίτη, η οποία πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια στο θεσμό κάτι που της αναγνωρίζουν και οι συνεργάτες της. Και  βέβαια δεν άλλαξε ούτε καθήμενος στην καρέκλα του αντιπροέδρου από σπόντα… Δημιουργούσε πάντα θέματα ακόμα και στη Διοικητική Επιτροπή και ήθελε να μοιράζεται η πίτα ανάλογα με τις ορέξεις του!

Αντιδραστικός μονίμως, χωρίς τις γνώσεις που απαιτούνται για να λειτουργήσει το Επιμελητήριο και χωρίς καν να γνωρίζει τα προβλήματα των μελών για τα οποία δεν του καιγόταν καρφάκι αφού δεν ασχολήθηκε ποτέ, παρα μόνο με τα ταξίδια που γίνονταν από το Επιμελητήριο και είχαν σκοπό την επιμόρφωση των μελών και την εξωστρέφεια τους , το κλείσιμο συνεργασιών και την προβολή των Ευβοϊκών προϊόντων εκτός Ελλάδας.  

Ακόμη και σε αυτό το θέμα είχε πρόβλημα που συνόδευε κάποια από αυτά η Αγιοστρατίτη, την ώρα που κανείς δεν ήθελε να συνοδεύσει 15 μέρες για να μην αφήσει την δουλειά του και μάλιστα παρουσιάζοντας το αποτέλεσμα τους στα Διοικητικά Συμβούλια. Άλλωστε ο επιχειρηματικός κόσμος της Εύβοιας που συμμετείχε της το αναγνωρίζει…

Εκείνος ένα ταξίδι ήθελε να συνοδεύσει …Αυτό της Κύπρου τον Γενάρη, ως αντιπρόεδρος αλλά προτίμησε να τους «αδειάσει» και να πάει η αποστολή στην Κύπρο χωρίς επικεφαλής από το Επιμελητήριο. Μία προσπάθεια που έκαναν οι επιμελητηριακοί σύμβουλοι Βάσω Ρόγκα και Μάχη Κολούτσου και ήταν επιτυχημένη καθώς ο κόσμος που συμμετείχε αποκόμισε πολλά από τα μαθήματα που τους έγιναν στο πανεπιστήμιο της Λευκωσίας και όχι μόνο.

Αυτά μπορεί να είναι αδιάφορα στον κ. Κουτσάφτη ο οποίος προφανώς και δεν μπορεί να προσφέρει κάτι στο θεσμό, γιατί αν ήταν θα το είχε κάνει ήδη από τη θέση του αντιπροέδρου αφού δεν μπορούσε από τη θέση της αντιπολίτευσης. Ο καθένας ότι μπορεί κάνει αλλά το να προσπαθείς να βάζεις και τρικλοποδιές στους συναδέλφους σου, αυτό θα πρέπει να προβληματίζει τον κόσμο που έχει άμεση σχέση με το θεσμό….

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 20:33

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr