Τελευταία Νέα

Θα μπορούσε…

Πιέσεις δέχεται σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντιδήμαρχος Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου για να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο ίδιος κρατάει και μικρό καλάθι επι της παρούσης, δεδομένου ότι είναι ένας από αυτούς που τα «βρόντηξε» αρκετές φορές στο Μπουραντά γιατί δε στηρίχτηκε στο βαθμό που θα έπρεπε 3 χρόνια τώρα η Κύμη.

Και όχι μόνο η Κύμη αλλά και οι αθλητικές υποδομές σε όλο το δήμο, αρμοδιότητας του. Ας μην ξεχνάμε ότι μόνος του από πλευράς δήμου, έχοντας δίπλα του την Περιφέρεια πάλευε πέρυσι το Γενάρη με τα προβλήματα που είχε δημιουργήσει η έντονη χιονόπτωση. Και βέβαια αναγνώρισε και η αντιπολίτευση την προσπάθεια του αυτή με την επισήμανση ότι η δημοτική αρχή τον κρέμασε!

Μετά από όλα αυτά και έχοντας όραμα για τον τόπο του, γνωρίζοντας όπως λένε αυτοί που τον ξέρουν καλά ότι η παρούσα δημοτική αρχή στα 3 χρόνια δεν έκανε αυτά τα οποία περίμενε η κοινωνία, ο Αλέξανδρος Θεοδώρου δεν αποκλείεται να κάνει το μεγάλο βήμα έχοντας δίπλα του όμως ανθρώπους έμπειρους αυτή τη φορά και όχι βέβαια μία "αυλή" που προφανώς όπως λένε επιδίωκαν το προσωπικό τους συμφέρον.

Προσωπικό στοίχημα του είναι να τρέξει το επόμενο διάστημα για την Δημοτική Ενότητα Κύμης τα θέματα που εκκρεμούν με την Περιφέρεια, με την οποία είναι ίσως και από τους λίγους από το δήμο Κύμης-Αλιβερίου που έχουν καλές σχέσεις, τόσο με τον Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη όσο και με τον Αντιπεριφερειάρχη Φάνη Σπανό αλλά και με την πρώην Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Μίνα Παπαναστασίου.

Για να δούμε θα διεκδικήσει τελικά το δήμο Κύμης-Αλιβερίου καθώς τα σενάρια για πιθανότητα υποψηφιότητας του στην Περιφέρεια απομακρύνονται… 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2017 20:18

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr