Τελευταία Νέα

Πρόσφεραν δωροεπιταγές 2.500 ευρώ στο φιλόπτωχο ταμείο της Μητρόπολης Χαλκίδος

Την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024, επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας, Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο, στο Γραφείο του, η Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Έλενα Βάκα, συνοδευόμενη από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Γεώργιο Πάνο.

Σκοπός της επισκέψεως της κυρίας Δημάρχου ήταν η επίδοση στο Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος δωροεπιταγών αξίας 2500€, υπέρ εξασφαλίσεως ειδών πρώτης ανάγκης για ωφελούμενους από το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο, συνανθρώπους μας, προϊόν ανταποδοτικής προσφοράς της εταιρείας ανακύκλωσης ενδυμάτων και υποδημάτων RECYCOM, για τη συνεργασία της με τον Δήμο Χαλκιδέων.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε την κυρία Δήμαρχο και την συνεχάρη διότι με αυτή την κίνηση, όχι μόνο ο Δήμος Χαλκιδέων δείχνει και πάλι το κοινωνικό του ενδιαφέρον, αλλά ενισχύει και την τοπική μας Εκκλησία στην αδιάκοπη φιλανθρωπική της διακονία.

Η κ. Δήμαρχος, αφού έλαβε την ευχή του Σεβασμιωτάτου, επεσήμανε ότι αυτή η κίνηση είναι η αρχή μιας σειράς παρόμοιων οργανωμένων δράσεως προσφοράς και ενίσχυσης του κοινωνικού έργου της τοπικής μας Εκκλησίας.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024 17:00

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr