Τελευταία Νέα

Αχτύπητο δίδυμο: Δήμαρχος Ερέτριας και Αναπληρωτής δημάρχου στην ΠΕΔ- Υποψήφιος για το Δ.Σ ο Νίκος Γουρνής

Στη Λαμία για την εκλογή του νέου Δ.Σ βρίσκονται από το πρωί ο Δήμαρχος της Ερέτριας Νίκος Γουρνής με τον Αναπληρωτή δημάρχου, αντιδήμαρχο Δημήτρη Αργύρη. Αχτύπητο δίδυμο οι δύο άντρες με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και όρεξη να προσφέρουν στον τόπο τους. Ήδη τα πρώτα δείγματα γραφής τα έχουν δώσει στον ευρύτερο δήμο της Ερέτριας. Η καθημερινότητα σε πρώτο πλάνο και οι διεκδικήσεις για έναν τουριστικό δήμο όπως αυτός της Ερέτριας συνεχίζονται.

Ο Δήμαρχος Νίκος Γουρνής αξίζει να σημειωθεί ότι είναι υποψήφιος για το Δ.Σ της ΠΕΔ. Η παρουσία του στο Δ.Σ σίγουρα θα δώσει μία μεγαλύτερη δυναμική, καθώς έχει να δώσει πολλά περισσότερα, αφού ο δήμαρχος σε όλα τα επίπεδα έχει πάρει φόρα και τρέχει για τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η εκλογή του θα σημάνει ακόμα μία δυναμική παρουσία, ήρεμη δύναμη για να στηρίξει στην επίλυση ουσιαστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η αυτοδιοίκηση α βαθμού. Στο πλευρό του πάντα, στηρίζει ο Αντιδήμαρχος –Αναπληρωτής δημάρχου Δημήτρης Αργύρης ο οποίος δουλεύει μεν αθόρυβα, αλλά αποτελεσματικά. Τα καλύτερα είναι μπροστά και για τους δύο!

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 13:47

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr