100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Ο Τριαντόπουλος ανακοίνωσε ετήσια ακτοπλοϊκή σύνδεση Μαντουδίου με Β. Σποράδες- Τι δήλωσε ο Υφυπουργός…

Ο Υφυπουργός Κλιματικής κρίσης και πολιτικής προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος μετά από σχετική επικοινωνία με το Γενικό Γραμματέα Ναυτιλίας και Λιμένων Ευάγγελο Κυριαζοπούλο ενημερώνει ότι πέρασε με θετική εισήγηση από το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών η ετήσια ακτοπλοϊκή σύνδεση - από αρχές Ιουνίου 2024 - του Μαντουδίου με τις Βόρειες Σποράδες και δη με Γλώσσα Σκοπέλου και Σκιάθο. Ακολουθεί η δήλωση του Υφυπουργού:

«Σήμερα, σε συνέχεια σχετικής επικοινωνίας με το Γενικό Γραμματέα Ναυτιλίας και Λιμένων, κ. Ευάγγελου Κυριαζοπούλου, πέρασε με θετική εισήγηση από το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών η ετήσια ακτοπλοϊκή σύνδεση - από αρχές Ιουνίου 2024 - του Μαντουδίου με τις Βόρειες Σποράδες και δη με Γλώσσα Σκοπέλου και Σκιάθο.

Πρόκειται για μια μη επιδοτούμενη ακτοπλοϊκή σύνδεση για όλο το έτος, δηλαδή μέχρι τον Ιούνιο του 2025. Και θα πρέπει να σημειωθεί ότι θα περιλαμβάνει δυο δρομολόγια την ημέρα για κάθε ημέρα. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη με απτά αποτελέσματα στην οικονομική δραστηριότητα, στην επισκεψιμότητα, αλλά και στην καθημερινότητα των κατοίκων των νησιών μας. Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους εμπλεκόμενους.»

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr