Τα εγκαίνια τέλεσε ο Μητροπολίτης Χαλκίδας κ. Χρυσόστομος παρουσία του Λιμενάρχη Χαλκίδας, Κωνσταντίνο Φλουρή και των συνεργατών του.
Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, των σωμάτων ασφαλείας και άλλων φορέων. Μετά τον αγιασμό, ακολούθησε η κοπή της κορδέλας, ξενάγηση στο εσωτερικό του κτηρίου και ανταλλαγή αναμνηστικών πλακετών.
Το δώρο του Μητροπολίτη Χαλκίδας, κ. Χρυσοστόμου προς τον Λιμενάρχη ήταν μία εικόνα της Παναγίας για να τους προστατεύει!
Το νέο κτήριο βρίσκεται στην οδό Σταμάτη και Σκαλκώτα στη Χαλκίδα και είναι ένα από τα πιο ιστορικά οικήματα καθώς χρονολογείται από το 1800.
Οι χώροι του έχουν πλήρως ανακαινιστεί συνδυάζοντας την πολυτέλεια της σύγχρονης αρχιτεκτονικής με την παλαιά.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ