Τελευταία Νέα

Η ημέρα του ποδηλάτου πλησιάζει… Ραντεβού στην ποδηλατοδρομία της Μουρτερής

Λαδώστε τις αλυσίδες σας, μετρήστε τις αντοχές σας και ελάτε όλοι, μικροί και μεγάλοι, να τρέξουμε στην ετήσια ποδηλατοδρομία της Μουρτερής που θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Ιουλίου από τον Σύλλογο Φίλων Παραλίας Μουρτερής Οκτωνιάς, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Οριού.

Η αφετηρία θα βρίσκεται στο γήπεδο μπάσκετ του Οριού, ενώ η σημαία της εκκίνησης πέφτει στις 19.00.

Oι ποδηλάτες πρέπει να βρίσκονται εκεί τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα προκειμένου να συμπληρωθούν οι δηλώσεις συμμετοχής. (Για τους ανήλικους είναι αναγκαία η έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ή του κηδεμόνα τους). Το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ, στην τιμή συμπεριλαμβάνετε το αναμνηστικό μπλουζάκι.

Για τα μέλη της ίδιας οικογένειας θα υπάρχει κλιμακωτή έκπτωση από το τρίτο παιδί, ενώ η χρήση κράνους είναι υποχρεωτική.

Οι ομάδες θα είναι τρεις. Στην πρώτη θα συμμετέχουν παιδιά ηλικίας 7 έως 12 ετών, στη δεύτερη 13 έως 16 ετών και στην τρίτη όλοι οι υπόλοιποί, δηλαδή από 17 έως 107.

Η τρίτη ομάδα θα είναι εκτός συναγωνισμού για να μην '"αδικηθούν οι μικρότεροι". Σημασία έχει η συμμετοχή.

Στους τρεις νικητές κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν μετάλλια και πλούσια δώρα, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά. Έπαθλο όμως θα δοθεί και στους ηλικιακά μεγαλύτερους ποδηλάτες, ενώ θα τους απονεμηθεί ο τίτλος του "super παππού" και της "super γιαγιάς".

Στη συνέχεια οι διοργανωτές μας ετοιμάζουν ένα ξέφρενο Beach Party. Θα υπάρχουν δροσιστικά αναψυκτικά, παγωμένες μπύρες, ποτά, σουβλάκια, άφθονο δωρεάν παγωτό για τους μικρούς μας φίλους, ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα με πυροτεχνήματα, αλλά και πολλές άλλες εκπλήξεις. Δεν πρέπει να λείψει κανείς!!!!

Προεγγραφές, πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ. 6986939384 και 6977080464

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr