100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Με ζεϊμπέκικο γιόρτασε την επιτυχία τους η Βερούχη…- Τί δήλωσε στο eviakosmos.gr

Της αξίζουν πολλά μπράβο! Και λίγα λέει κανείς όταν αναφέρεται στην Πρόεδρο του Συνδέσμου Επαγγελματιών- Βιοτεχνών Καρύστου Μαρία Βερούχη. Μαζί με το Δ.Σ του Συνδέσμου πήραν στην πλάτη τους ένα σοβαρό εγχείρημα που με πολύ κόπο στέφθηκε με επιτυχία αφού αγκαλιάστηκε αυτή η πρωτοβουλία, από όλο τον κόσμο.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ σε νυχτερινό κέντρο της Καρύστου που ήταν το κερασάκι στην τούρτα μιας πετυχημένης διοργάνωσης για την αγορά του μηχανήματος μέτρησης οστεοπόρωσης για το Νοσοκομείο της Καρύστου, δεν έπεφτε καρφίτσα. Τέτοια εκδήλωση όπως έλεγαν οι Καρυστινοί, δεν έχει ξαναγίνει στην Κάρυστο. Πάνω από 600 άτομα τίμησαν με την παρουσία τους το Σύνδεσμο.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης η Πρόεδρος του Συνδέσμου Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Καρύστου Μαρία Βερούχη δήλωσε στο eviakosmos.gr: «Ευχαριστώ όλο τον κόσμο, φορείς και Συλλόγους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συνδέσμου μας και στήριξε εμπράκτως την όλη προσπάθεια. Αυτή ήταν μόνο η αρχή. Θα ακολουθήσουν και άλλες εκδηλώσεις στη συνέχεια για να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας για το Νοσοκομείο της Καρύστου»

Και βέβαια βλέποντας αυτή την ανταπόκριση του κόσμου η Μαρία Βερούχη γεμάτη κέφι χόρεψε το αγαπημένο της ζεϊμπέκικο, με τους παραβρισκόμενους να της πετάνε λουλούδια και να χτυπάνε παλαμάκια! Με άκρως ανεβασμένη διάθεση ανταπέδωσε με ένα γλυκό χαμόγελο!!!

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr