Τελευταία Νέα

Μεγάλη φωτιά απειλεί σπίτια στην Κύμη-Τι δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Θεοδώρου

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν από ένα τέταρτο περίπου πάνω από το Δ.Δ. Ενορία στην Κύμη. Η φωτιά λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή κατευθύνεται προς την Κύμη και απειλεί σπίτια. Σύμφωνα  με όσα δήλωσε στο eviakosmos.gr ο Αντιδήμαρχος Κύμης Αλεξανδρος Θεοδώρου, η φωτιά καίει σε δύσβατη περιοχή αυτή την ώρα και αναμένουν εναέρια μέσα της Πυροσβεστικής να επιχειρήσουν το έργο της κατάσβεσης.

Αν και τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, σε ότι αφορά στην καύση κλαδιών από δημότες, μετά τη φωτιά σε Σκύρο, Αγιο  Γεώργιο και Δύστο που οφείλονταν σε εμπρησμό από αμέλεια, ο αντιδήμαρχος όπως ανέφερε στο eviakosmos.gr μοίρασε ανακοινώσεις στον κόσμο εφιστώντας τους την προσοχή να μην βάζουν φωτιά και να μην καίνε κλαριά αυτές τις μέρες.

«Εχουμε μοιράσει σε όλα τα χωριά της Δ.Ε Κύμης χαρτιά ζητώντας από όλους  να μην προβούν στην καύση κλαριών και ξύλων αυτή την περίοδο μετά και τις τελευταίες πυρκαγές τόσο στο δήμο Κυμης –Αλιβερίου όσο και στο Δήμο της Σκύρου. Απεύχομαι η σημερινή φωτιά να είναι μία αντίστοιχη κίνηση αμέλειας από κάποιους. Θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρξει άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και κάνω έκκληση στους εθελοντές και στην Περιφέρεια να συνδράμουν με οποιοδήποτε μέσο για να περιοριστεί η φωτιά και να μην επεκταθεί σε Ενορια και Κύμη».

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2016 12:33

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr