Τελευταία Νέα

Μεγάλη επιτυχία «ο τοίχος της καλοσύνης» που φιλοτέχνησαν μαθητές και δάσκαλοι του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κύμης με τη στήριξη των γονιών και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων (ΦΩΤΟ)

Μία ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή αγάπης, στήθηκε την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου το πρωί στην Πλατεία της Κύμης. Μαθητές, δάσκαλοι και γονείς συμμετείχαν ενεργά ο καθένας με το δικό του τρόπο έφτιαξαν τον «τοίχο της καλοσύνης» και πρόσφεραν με την καρδιά τους πράγματα για τις οικογένειες που χρειάζονται στήριξη.  Ο κόσμος και εκτός σχολείου άνοιξε την αγκαλιά του σήμερα και έβαλε στον τοίχο της καλοσύνης, το δικό του λιθαράκι για να χαμογελάσουν περισσότερα παιδιά!

Ο διευθυντής, οι δάσκαλοι, οι μαθητές, γονείς και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, στήριξαν την προσπάθεια αυτής της γιορτής. Συγκεκριμένα, τον «τοίχο της καλοσύνης», ιδέα των δασκάλων φιλοτέχνησαν οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κύμης με τη στήριξη του διευθυντή και την υποστήριξη των εκπαιδευτικών. Οι γονείς στήριξαν αυτή την ιδέα προσφέροντας πράγματα και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων στήριξε οικονομικά στο να τυπωθούν ειδικά αυτοκόλλητα στους συμμετέχοντες στη γιορτή και όχι μόνο!

«Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που σήμερα στήριξε τον «τοίχο της καλοσύνης» που στήθηκε στην Πλατεία της Κύμης, στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κύμης» δήλωσε στα «ΝτΕ.Α.Κ.Κ» ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, Παναγιώτης Αγγελόπουλος και συνέχισε: « Θερμά συγχαρητήρια στον διευθυντή του σχολείου, στους δασκάλους και βέβαια στα παιδιά που έστησαν αυτή τη μεγάλη γιορτή στην πλατεία, στην οποία συμμετείχε πολύς κόσμος. Η προσφορά όλων σημαντική για μία κοινωνική πράξη σαν αυτή. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα είναι δίπλα τους και θα τους στηρίζει. Εύχομαι σε όλους Καλή Χρονιά με Υγεία!»

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Κύμης, Αλέξανδρος Θεοδώρου ο οποίος επιβράβευσε την πρωτοβουλία του Διευθυντή του Σχολείου, των μαθητών, των καθηγητών, των γονέων και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και ευχήθηκε ο νέος χρόνος να φέρει στον καθένα υγεία και ευτυχία.

 

 

 

ΚΙΜΙ2

 

 

ΚΙΜΙ3

ΚΙΜΙ7

ΚΙΜΙ6

 

ΚΙΜΙ4

 

ΚΙΜΙ5

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016 15:21

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr