Τελευταία Νέα

Το Νηπιαγωγείο Αυλωναρίου αλλάζει ριζικά και υποδέχεται μαθητές από άλλες Ευρωπαϊκές Χώρες- Συμμετέχει σε Πρόγραμμα ERASMUS

Αλλάζει ριζικά η εικόνα του νηπιαγωγείου Αυλωναρίου τις επόμενες μέρες και θα είναι έτοιμο μέσα στο Μάιο να υποδεχτεί και ευρωπαϊκές αποστολές με μαθητές, στα πλαίσια του Προγράμματος ERASMUS, στο οποίο συμμετέχει το σχολείο.

«Θα δώσουμε εξετάσεις ως δήμος και ως πολιτεία αλλάζοντας ριζικά το νηπιαγωγείο Αυλωναρίου» δήλωσε στα «ΝτΕΑΚΚ» ο Πρόεδρος της Α Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου Χρήστος Σαμαράς και συνέχισε: «Θα προβούμε σε όλες τις ενέργειες που αφορούν την ριζική ανακαίνιση του νηπιαγωγείου γιατί θα υποδεχθεί μαθητικές αποστολές από άλλες Ευρωπαϊκές Χώρες από τις 19 έως τις 27 Μαΐου καθώς συμμετέχει σε πρόγραμμα Erasmus με σχολεία από Πορτογαλία, Πολωνία κ.α».

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει γίνει ήδη ο ελαιοχρωματισμός όλων των εξωτερικών κιγκλιδωμάτων. Σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά θα βαφτεί το κτίριο τις επόμενες μέρες. Θα αντικατασταθεί η παιδική χαρά που είναι σε άθλια κατάσταση και εγκυμονεί κινδύνους, θα τοποθετηθεί ένα σκίαστρο που δεν υπάρχει και θα γίνουν όλες οι παρεμβάσεις που χρειάζεται το κτίριο, με τις εργασίες να ολοκληρώνονται μέχρι τις 19 Μαΐου, όπου θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί τις αποστολές.

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr