Τελευταία Νέα

Στον Αντιπεριφερειάρχη Φάνη Σπανό για θέματα Οδικής Ασφάλειας ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου

Την Τρίτη 16 Μαΐου το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ευβοίας κ. Φάνη Σπανό και την πρώην Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κα Μίνα Παπαναστασίου.

Σκοπός της επίσκεψης μας ήταν η γνωστοποίηση σοβαρών θεμάτων που χρήζουν άμεσης παρέμβασης από την Περιφέρεια προκειμένου να μη θρηνήσουμε και άλλες ανθρώπινες ζωές.  Βασικό αίτημα μας ήταν η φωτεινή σηματοδότηση των επικίνδυνων διασταυρώσεων του περιφερειακού δρόμου Αλιβερίου καθώς η έλλειψη τους καθιστά  εδώ και πολλά χρόνια τη διέλευση  πεζών και οχημάτων, άκρως επικίνδυνη.

Επίσης, τέθηκε θέμα τοποθέτησης κατατοπιστικών πινακίδων που θα διευκολύνει την είσοδο των επισκεπτών στην πόλη μας, την κίνηση των οχημάτων μέσα σε αυτή καθώς επίσης και στον Περιφερειακό με κατεύθυνση από τη Νότια Εύβοια προς τη Χαλκίδα.

Ο κ. Σπανός μας διαβεβαίωσε ότι θα τρέξει άμεσα όλες τις απαραίτητες ενέργειες από την Περιφέρεια για να γίνουν σύντομα οι απαραίτητες παρεμβάσεις για την οδική ασφάλεια όσων κινούνται στους προαναφερόμενους δρόμους και όπου αλλού κρίνεται απαραίτητο.

Το Δ.Σ ευχαριστεί θερμά τόσο τον κ. Σπανό όσο και τη κα Παπαναστασίου που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου να συναντηθούν μαζί μας.

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr