Τελευταία Νέα

Ι.Χ «εμβόλισε» Ι.Χ στην χειρότερη στροφή πριν την Ερέτρια

Στην πιο επικίνδυνη στροφή, στο δρόμο Ερέτρια-Βασιλικό, στη στροφή του ΜΗΛΟΣ CAMPING,  σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα πριν από λίγο. Σύμφωνα με πληροφορίες του eviakosmos.gr λίγο μετά τις 4 το απόγευμα δύο Ι.Χ επιβατικά συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά,ευτυχώς χωρίς να τραυματιστούν οι οδηγοί και οι επιβάτες.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ό,τι από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο οδηγός του Ι.Χ που είχε κατεύθυνση από την Ερέτρια προς την Χαλκίδα, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο Ι.Χ, ο οδηγός του οποίου είχε βγάλει το αυτοκίνητο τελείως αριστερά για να το αποφύγει, χωρίς να καταφέρει.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν μόνο υλικές ζημιές. Στο ένα όχημα υπήρχε μία συνεπιβάτης ενώ στο άλλο οικογένεια με παιδιά. Είναι όλοι καλά στην υγεία τους, ενώ μόνο ο οδηγός και η συνεπιβάτης του οχήματος που «εμβόλισε» το Ι.Χ, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας για προληπτικούς λόγους.

Τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος ερευνώνται από το Α.Τ Ερέτριας.Αξίζει να σημειωθεί ο,τι ο δρόμος ήταν βρεγμένος. Στο συγκεκριμένο σημείο έχουν σημειωθεί πολλά ατυχήματα.

25659496 1464020783715819 946960340752218488 n

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017 17:40

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr