Τελευταία Νέα

Υπό κατάληψη το Λύκειο Κύμης- Τραυματισμούς παιδιών στο γήπεδο μπάσκετ του σχολείου κατήγγειλε στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο Διευθυντής του Σχολείου Βασίλης Μάστορης- Τι απάντησε ο Μπακογιάννης

Το λόγο ζήτησε και πήρε κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Κύμη, ο Διευθυντής του Λυκείου της Κύμης Βασίλης Μάστορης ο οποίος παρουσίασε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μαθητές και εκπαιδευτικοί στο Λύκειο της Κύμης το οποίο αυτές τις μέρες τελεί υπό κατάληψη από τους μαθητές καθώς όπως είπε ο κ. Μάστορης δεν έχει καθηγητές.

«Είναι το μόνο σχολείο εδώ με έλλειψη καθηγητών σε 46 ώρες. Στην Κονίστρα υπάρχει έλλειψη καθηγητών για 14 ώρες ενώ το Αυλωνάρι δεν έχει πρόβλημα, με λιγότερα προβλήματα και το Αλιβέρι» είπε ο κ. Μάστορης και συνέχισε: «Τιμωρούμαστε για την προσπάθεια μας. Η κατάσταση που επικρατεί στο κτίριο που στεγάζει το Γυμνάσιο και το Λύκειο της Κύμης είναι χρόνια εγκαταλελειμμένο. Μόνο για 20 μέρες πέρυσι χαλάσαμε 800€ σε πετρέλαιο. Είναι σε άθλια κατάσταση το κτίριο. Έμπαζε νερά επι 25 χρόνια. Καταφέραμε και εντοπίσαμε το πρόβλημα και περιμένουμε το crash test μιας βροχής. Τα δάπεδα θυμίζουν οργωμένο χωράφι, πέφτουν οι τοίχοι».

Τέλος, ο κ. Μάστορης αναφέρθηκε στους 8 τραυματισμούς παιδιών που προκλήθηκαν στο γήπεδο μπάσκετ του σχολείου το οποίο επίσης είναι σε κακή κατάσταση.

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης ζήτησε από το δήμαρχο Κύμης-Αλιβερίου Θανάση Μπουραντά να κάνει ο δήμος τη μελέτη του κτιρίου και να χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια τις εργασίες αποκατάστασης.

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr