Τελευταία Νέα

13 χρόνια συνεχούς προσφοράς στο συνάνθρωπο- Πάνω από 100 Εθελοντές Αιμοδότες αιμοδότησαν σήμερα για την Τράπεζα Αίματος Αμαρύνθου

Μετά από 26 δυνατές αιμοδοσίες, η Τράπεζα Αίματος της Αμαρύνθου που ιδρύθηκε πριν από 13 χρόνια από τον μικροβιολόγο –βιοπαθολόγο Δημήτρη Αργύρη συνεχίζει το ίδιο δυναμικά με τους Εθελοντές Αιμοδότες να αυξάνονται συνεχώς έχοντας ξεπεράσει τους 700.

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου από τις 9 το πρωί έως τις 2 μ.μ. πάνω από 100 αιμοδότες πέρασαν από το Δημαρχείο της Αμαρύνθου για να δώσουν αίμα. Σημαντικός αριθμός μέσα στο χειμώνα όπου πολύς κόσμος ταλαιπωρείται από ιώσεις και δεν μπορεί να δώσει αίμα.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε όπως κάθε φορά με τη στήριξη του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου της Χαλκίδας παρουσία του γιατρού και ιδρυτή της Τράπεζας Δημήτρη Αργύρη ο οποίος δεν έκρυψε τη χαρά του για τη συμμετοχή τόσων εθελοντών στη σημερινή αιμοδοσία.

«Αφιερώνοντας λίγο από το χρόνο μας σώζουμε ανθρώπινες ζωές. Εμείς εδώ στην Αμάρυνθο και την ευρύτερη περιοχή το έχουμε συνειδητοποιήσει πολλές φορές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Εθελοντές Αιμοδότες που και σήμερα ήρθαν να δώσουν αίμα δυναμώνοντας ακόμα περισσότερο τη δική μας Τράπεζα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Χαλκίδας που πάντα είναι δίπλα μας και συνδράμει σε αυτή την πράξη ζωής…» δήλωσε πριν από λίγο στο eviakosmos.gr ο γιατρός Δημήτρης Αργύρης.

aimam1

aimam2

aimam3

aimam4

aimam5

aimam6

aimam7

aimam8

aimam9

aimam10

aimam12

aimam13

aimam14

aimam15

aimam17

aimam18

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 16:47

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr