X

Αποκλεισμός

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή από το Eviakosmos.gr

bannernew3

Τελευταία Νέα

Ο «γιατρός της καρδιά μας» έστειλε το δικό του μήνυμα νίκης…

Το δικό του μήνυμα νίκης έστειλε από την Κύμη την Παρασκευή το βράδυ, ο ιατρός του Περιφερειακού Ιατρείου Αυλωναρίου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ για το δήμο Κύμης-Αλιβερίου, Γιώργος Ζέρβας.

Τα μηνύματα που παίρνει καθημερινά ως προς την υποψηφιότητα του είναι θετικά. Απόψε εισέπραξε για ακόμα μία φορά την αγάπη του κόσμου και την αναγνώριση της προσφοράς του, επι σειρά ετών, στην τοπική και όχι μόνο κοινωνία.

Μένει τώρα να του το αποδείξουν με την ψήφο τους. Κι εκείνος δεσμεύεται για ακόμα μία φορά να σταθεί αντάξιος των περιστάσεων και να φανεί αντάξιος των προσδοκιών των δημοτών που τον εμπιστεύθηκαν.

Μάλιστα ο ίδιος έκανε κατάθεση ψυχής απευθυνόμενος στους συμπολίτες του μέσα από μία επιστολή που ανάρτησε και στο διαδίκτυο στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες…
Η ώρα της κάλπης για την ανάδειξη των ανθρώπων που θα υπηρετήσουν για τα επόμενα 4 χρόνια το δήμο Κύμης –Αλιβερίου, έφτασε. Κοινή διαπίστωση είναι πως ζούμε και δραστηριοποιόμαστε στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο του Νομού της Εύβοιας. Με καταγωγή από το Αυλωνάρι ζω μόνιμα πλέον εδώ και υπηρετώ ως Γενικός Ιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Αυλωναρίου. Επέλεξα τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα να δραστηριοποιηθώ και επαγγελματικά προσφέροντας στους συνανθρώπους και συντοπίτες μου τις υπηρεσίες μου ως γιατρός.
Ως νέος άνθρωπος, δεν μπορώ να στέκομαι με απάθεια απέναντι στα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο μου και την ευρύτερη περιοχή. Έτσι αποφάσισα να συμμετέχω ενεργά στην πιο δημοκρατική διαδικασία, αυτή των εκλογών αξιώνοντας με τη στήριξη σας μία θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κύμης-Αλιβερίου με το συνδυασμό ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ και επικεφαλής τον Θανάση Μπουραντά.
Για να μπορέσω μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους μου, μέσα σε ενωτικό κλίμα, από την επομένη των εκλογών να σχεδιάσουμε το μέλλον που αξίζει στο δήμο μας. Ένα δήμο που μας δίνει όλες εκείνες τις δυνατότητες ανάπτυξης, σε όλα τα επίπεδα.
Ιδιαίτερα ευτυχής ως γιατρός, που κατάγομαι από μία περιοχή του δήμου Κύμης-Αλιβερίου δίπλα στην γενέτειρα του αείμνηστου εφευρέτη γιατρού Γεωργίου Ν. Παπανικολάου που συνεχίζει και σήμερα να σώζει εκατομμύρια γυναίκες από τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.
Είμαι περήφανος που στο δήμο αυτό ανήκει το Ινστιτούτο Παπανικολάου. Μέσα από το οποίο με πολύ σεβασμό θα ήθελα με τη σειρά μου και ως γιατρός να προσφέρω τις υπηρεσίες μου, σε συνεργασία με άλλους αξιόλογους συναδέλφους γιατρούς από την ευρύτερη περιοχή.
Με γνώμονα, την Τουριστική, Πολιτιστική, Αστική ανάπτυξη των περιοχών του δήμου και τη ανάδειξη της πολιτιστικής μας ταυτότητας και κληρονομίας, σας ζητώ να με εμπιστευθείτε σε αυτές τις εκλογές.
Να γίνω με τη δική σας ψήφο, η «φωνή» σας μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και ο άνθρωπος με τον οποίο θα συναναστρέφεστε καθημερινά και θα ανταλλάσσετε απόψεις πάντα με σκοπό το κοινωνικό συμφέρον χωρίς ιδιοτελείς σκοπούς.

Με εκτίμηση
Γεώργιος Ιωαν. Ζέρβας
Επιμελητής Β’- Γενικός Ιατρός Περιφερειακού Ιατρείου Αυλωναρίου
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κύμης-Αλιβερίου
Εκλογικής Περιφέρειας Αυλώνος»

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr
X

Αποκλεισμός

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή από το Eviakosmos.gr