Τελευταία Νέα

Έκανε την έκπληξη ο κ. Κόρδης…

Έκπληξη προκαλεί η δήλωση του Δήμου Κόρδη, ο οποίος έσπευσε να δηλώσει ότι η επιλογή του για τις επαναληπτικές δημοτικές εκλογές είναι η Έλενα Βάκα.

Για την ιστορία: Ο κ. Κόρδης ανεξαρτητοποιήθηκε από το συνδυασμό του κ. Θανάση Ζεμπίλη προκειμένου να είναι υποψήφιος με το συνδυασμό του κ. Βασίλη Καθαρασπόρη, αδιαφορώντας για τα προβλήματα που προκάλεσε στην παράταξή του .

Ακολούθησε την ίδια τακτική που ακολούθησε και η κα Ζλακώνη, η οποία τον Απρίλιο αποφάσισε να ανακοινώσει την παραίτησή της από πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ και από δημοτική σύμβουλος, παρά την εμπιστοσύνη την οποία ως Δημοτική Αρχή έδειξε ο κ. Παγώνης, στο πρόσωπό της καθώς διαβεβαίωνε περί του αντίθετου, επιδιώκοντας προφανώς μόνο να κερδίσει χρόνο για να εξυπηρετήσει ενδεχομένως προσωπικά συμφέροντα ή φιλοδοξίες.

Μετά τη δήλωση του κ. Κόρδη αναρωτιόμαστε, αν τελικά η συνεργασία με ανθρώπους που έχουν να επιδείξουν συγκεκριμένη πολιτική πορεία με τις αποφάσεις τους, θεωρώντας ταυτόχρονα τους εαυτούς τους ρυθμιστές του εκλογικού αποτελέσματος, δίνοντας συγκεκριμένη κατεύθυνση, είναι αυτό που αντιπροσωπεύει την κα Βάκα, η οποία κατά τ’ άλλα πρεσβεύει …την αλλαγή.

Οι πολίτες έχουν πια αποδεσμευτεί από τέτοιου είδους πρακτικές και μπορούν ελεύθερα να κρίνουν και να κάνουν τις επιλογές τους. Το ερώτημα στο οποίο θα πρέπει να λάβουν απάντηση αφορά στο ποια είναι τα επιχειρήματα, τα οποία έπεισαν ενδεχομένως την κα Βάκα να λάβει απόφαση συνεργασίας με τον κ. Καθαροσπόρη, ο οποίος ζήτησε χωρίς ωστόσο να τη λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από τους δημότες.

Η κα Βάκα και οι υποψήφιοι σύμβουλοί της θα δεχτούν να συνεργαστούν με ό, τι αντιπροσωπεύει το παλαιοκομματικό και το αναχρονιστικό αποδεχόμενοι όσους εναγωνίως προσπαθούν να σωθούν πολιτικά ή θα θέσει ως προτεραιότητα το πώς θα υπάρξει η καλύτερη δυνατή συνεργασία για την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας;

Η κα Βάκα που πρεσβεύει την αλλαγή, θα απαντήσει στους πολίτες με πράξεις και όχι με λόγια, αν αποδέχεται και επικροτεί τακτικές του παρελθόντος που εξυπηρετούν μικροκομματικά συμφέροντα και καθαρά προσωπικές επιλογές;

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr