Τελευταία Νέα

Κυριακή 20 Οκτωβρίου: Πορεία πρόληψης και Ελπίδας για τον καρκίνο του μαστού στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου

Οκτώβριος, μήνας αφιερωμένος στην πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού και με πρωτοβουλία της Διοικήτριας του Νοσοκομείου της Κύμης κας Αγγελοπούλου οργανώθηκε για την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, μονοήμερη «εκστρατεία ενημέρωσης» κατά του καρκίνου του μαστού σε αρκετά δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, σε συνεργασία με το Δήμο.

Ανάμεσα στις γυναίκες που τρέχουν τις εκδηλώσεις και η επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, εκπαιδευτικός Αλεξάνδρα Θαλασσινού η οποία «ξεσηκώνει» τις γυναίκες της περιοχής έτσι ώστε να είναι παρούσες στις εκδηλώσεις και να ενημερωθούν σχετικά.

«Οκτώβρης: Μήνας πρόληψης καρκίνου του μαστού!!! ΠΡΟΛΑΒΕ-ΖΗΣΕ!!! Την Κυριακή 20 Οκτώβρη όλες οι γυναίκες δίνουμε το παρών κι ενώνουμε τις δυνάμεις μας ώστε να φτάσει παντού το θετικό κι αισιόδοξο μήνυμα ότι η έγκαιρη πρόληψη και ο τακτικός έλεγχος κι εξέταση μας βοηθούν να νικήσουμε τον καρκίνο!!!» δήλωσε η Αλεξάνδρα Θαλασσινού και συνέχισε:

«Ξεκινάμε το πρωί της Κυριακής 20 Οκτωβρίου από το Γενικό Νοσοκομείο Κύμης και την οικία Παπανικολάου, περνάμε από την ΤΟΜΥ Κονιστρών, από την πρώην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αυλωναρίου, εν συνεχεία από την αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Κριεζών και καταλήγουμε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αλιβερίου!!! Ενημερώνουμε για την πρόληψη και την αξία της και ολοκληρώνουμε την προσπάθεια μας με χορευτικά, ζωντανή μουσική και προβολή ανάλογης ταινίας μικρού μήκους . Μας αφορά όλες!!! Να είμαστε σε αυτή την πορεία ενημέρωσης, πρόληψης, ελπίδας, ζωής!!!»

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr