Τελευταία Νέα

Λαμπρός ο Εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου και στην Ερέτρια (ΦΩΤΟ)

Τη Δευτέρα το   πρωί, στον  Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Ερέτρια μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας εψάλη η  επίσημη  Δοξολογία  της εορτής από τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Πρωτοπρεσβύτερο Θεοφάνη Παπαγεωργίου και τον Οικονόμο Χαράλαμπο Ραμαντανάκη Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Παναγίας Παραβουνιώτισσας παρουσία του Δημάρχου Ερέτριας Ιωάννη Δημητρόπουλου και της Αντιδημάρχου Υγείας Παναγιώτα Μπούγα, του Αντιδημάρχου Κηρύκου Μπασινά, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αντωνίου Ανδρουλάκη του Αντιπροέδρου Ευάγγελου Τσώκου, του Περιφερειακού Συμβούλου Βαγγέλη Κούκουζα, του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητος Ερέτριας Μάριου Παντέλη  και του τέως Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητος Ερέτριας Νικολάου Αρβανίτη  των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, του Λιμεναρχη Ερέτριας Υποπλοιάρχου Λ.Σ Χαράλαμπου Κρυσταλόγιαννη του Διοικητού Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας Υπαστυνόμου Α'  Παναγιώτη Μπακούτη των Σχολικών Μονάδων της Ερέτριας καθώς επίσης την συμμετοχή πολλών πιστών.

Τον  πανηγυρικό  της ημέρας στο ηρώο εκφώνησε η Καθηγήτρια Μουσικής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ερέτριας κ. Σοφία Σαμαρά. Στην συνέχεια  στο μνημείο των Πεσόντων  τελέστηκε η Επιμνημόσυνος Δέηση  με κατάθεση στεφάνων  στην  μνήμη των ηρώων της εθνικής μας επετείου.

Ακολούθησε  η  μεγάλη  μαθητική παρέλαση μπροστά από το Δημαρχείο  με τους μαθητές και τις μαθήτριες των Σχολείων της Ερέτριας να εισπράττουν θερμό χειροκρότημα .  

Τα παιδιά, μικροί και μεγάλοι παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά τμήματα  του  Πολιτιστικού  Συλλόγου Ερέτριας  «Κωνσταντής Κανάρης» ενώ ακολούθησε δεξίωση στο Δημαρχείο.

received 403323940342116

received 460299864589795

 

ΑΣ1

Ε3

Ε5

 

Ε6

 

 

Φωτογραφίες Δημήτριος Πετρογιάννης.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019 01:42

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr