Τελευταία Νέα

Κάτι «μαγειρεύουν»… η καλή νοικοκυρά Βούλα Αγιοστρατίτη με το Χαλκιδέο fit chef Δημήτρη Δαλιάνη!

Τι μαγειρεύουν η καλή νοικοκυρά Βούλα Αγιοστρατίτη με τον Χαλκιδέο fitchefΔημήτρη Διαλιάνη; Μια σημαντική εκδήλωση γευσιγνωσίας! Αυτή την Κυριακή στο Στρογγυλό της παραλίας. Με σκοπό; Την προβολή των Ευβοϊκών προϊόντων.

Την εκδήλωση διοργανώνει συγκεκριμένα η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας με την  Πρόεδρο Βούλα Αγιοστρατίτη να είναι έτοιμη για όλα! Άλλωστε η καλή νοικοκυρά πριν πεινάσει… μαγειρεύει. Και η Προεδρίνα ξέρει από οργάνωση και στήριξη ανάλογων εκδηλώσεων. Και πώς να μην πετυχαίνει το στόχο της κάθε φορά όταν στο Δ.Σ της Ομοσπονδίας έχει άξιους επιχειρηματίες με όρεξη για δουλειά;

Μια συλλογική δουλειά είναι και αυτή που θα δούμε όλοι αυτή την Κυριακή στο Στρογγυλό της Παραλίας της Χαλκίδας στις 11 το πρωί, όπου καταξιωμένοι  επιχειρηματίες θα προβάλλουν τα ντόπια προϊόντα μας δίνοντας την ευκαιρία στον περαστικό να γευτεί μοναδικές γεύσεις που θα φιλοτεχνήσει για όλους εμάς ο χαλκιδέος μάγειρας Δημήτρης Δαλιάνης!

Ένας fitchef που θα φροντίσει να μπουν στα πιάτα σας υγιεινά μαγειρεμένα  ευβοϊκά προϊόντα σε μοναδικές γεύσεις που θα μας συναρπάσουν. Ελάτε όλοι αυτή την Κυριακή στις 11 το πρωί στο Στρογγυλό της Παραλίας και δε θα χάσετε… Ένα είναι το σίγουρο ότι ο Δημήτρης Δαλιάνης θα σας αποζημιώσει! Ο φακός του eviakosmos.gr συνέλαβε την καλή νοικοκυρά Βούλα Αγιοστρατίτη με τον Χαλκιδέο fitchef Δημήτρη Δαλιάνη στα «μαγειρέματα»!  Μας δήλωσαν ότι είναι όλα έτοιμα γι αυτή τη μεγάλη γιορτή  γευσιγνωσίας. Μία εκδήλωση που αξίζει να σημειωθεί ότι υποστηρίζει και ο ΔΟΑΠΠΕΧ.

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr