Τελευταία Νέα

Σύλλογος ο Καλός Σαμαρείτης: ''Τα δικαιώματα των παιδιών μέσα από την λογοτεχνία''

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανευβοϊκού Συλλόγου 'Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ' σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα ''Τα δικαιώματα των παιδιών μέσα από την λογοτεχνία'' με ομιλήτρια τη φιλόλογο Κωνσταντίνα Καλούση- Κατσώνη την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:30 μμ στην αίθουσα τελετών του Δημαρχείου Χαλκίδας (1ος όροφος).

Συμμετέχουν οι μαθητές του εργαστηρίου Καλλιτεχνικής Παιδείας.

Κατά την εκδήλωση θα απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις στην αείμνηστη Ελένη Πνευματικού,στην κ.Μαρία Κωτσή και στην Παγκόσμια πρωταθλήτρια ενόργανης Γυμναστικής κ.Αργυρώ Αφράτη.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης (20:00μμ.),θα γίνουν τα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου BAZAAR του συλλόγου στην αίθουσα 'Αριστοτέλης' του Δημαρχείου Χαλκίδας (επί της παραλίας).

Το μεγαλύτερο και πλουσιότερο BAZAAR με χειροποίητες λιχουδιές αλλά και γούρια,διακοσμητικά και δώρα για μικρούς και μεγάλους,όλα κατασκευασμένα με μεράκι και αγάπη από τα μέλη του Συλλόγου.

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στις 19:00 το απόγευμα μας περιμένουν ολους να ανάψουμε το 'φαναράκι' των ευχών, κάνοντας ο καθένας την δική του ευχή για την νύχτα των Χριστουγέννων, γεμίζοντας τον ουρανό της παραλίας με το φως της ελπίδας και της χαράς. Μην λείψει κανείς.

Το Χριστουγεννιάτικο BAZAAR θα λειτουργήσει από 12 Δεκεμβρίου έως και 15 Δεκεμβρίου στην αίθουσα 'Αριστοτέλης' του Δημαρχείου Χαλκίδας και από 17 Δεκεμβρίου έως και 31 Δεκεμβρίου θα μας περιμένουν Αβάντων και Ερμού 38 με ιδιαίτερα και πρωτότυπα δώρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019 22:50

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr