Τελευταία Νέα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Λύθηκε το θέμα με τα καταστήματα της Αμαρύνθου- Αύριο υπογράφει η Κτηματική για να λειτουργήσουν

Μαραθώνιος στήθηκε από το δήμο της Ερέτριας για να μπορέσουν να ξεπεραστούν τα προβλήματα και να διευθετηθεί με την Κτηματική Υπηρεσία το θέμα που έχει προκύψει με τις άδειες των καταστημάτων που θέλουν να τοποθετήσουν τραπεζοκαθίσματα στην παραλία της Αμαρύνθου που δεν ανήκει στο δήμο αλλά στην Κτηματική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Μαρία Παπαγγελή από το πρωί έως το μεσημέρι στην Κτηματική με τους φακέλους των επιχειρηματιών προκειμένου να υπογραφούν οι άδειες για να λειτουργήσουν τα καταστήματα στην παραλία.

Ωστόσο, για να λυθεί το θέμα χρειάστηκε η παρέμβαση της Περιφέρειας και των υπηρεσιών υγείας προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα. Πριν από λίγο την ώρα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ερέτριας ο δήμαρχος Ερέτριας ανακοίνωσε ότι αύριο το πρωί η κα Μπούρικα θα βρίσκεται στο γραφείο της για να υπογράψει τις άδειες.

Τη διαβεβαίωση έδωσε και η δημοτική σύμβουλος Αμφιτρίτη Αλημπατέ συνεργάτης για θέματα πολιτισμού του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού με την οποία επικοινώνησε την ώρα της συνεδρίασης ο Περιφερειάρχης και της ανέφερε ότι το θέμα με τα καταστήματα της παραλίας έληξε.

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr