bannernew5

Τελευταία Νέα

H Αντζελα Γκερέκου Ambassador Τουρισμού του ICC WOMEN HELLAS

Την υποδέχθηκαν 4 Ελληνίδες που ηγούνται ομίλων  στον τουρισμό

Ως Πρέσβειρα Tουρισμού του ICC WOMEN HELLAS καλωσόρισαν την Πρόεδρο του EOT κυρία Άντζελα Γκερέκου , η πρόεδρος Μαρίνα Οφλούδη Γιαβρόγλου και οι επίτιμες καλεσμένες της : η Μαρίνα Εφραίμογλου του Euphoria Retreat ,η Αγάπη Σμπώκου των Phaea Resorts , η Χριστίνα Μήτση των Mitsis Hotels , η Ειρήνη Βασιλοπούλου του St George Lycabettus .

Η κυρία Γιαβρόγλου μιλώντας στο γεύμα εργασίας  που διοργανώθηκε στον «Διόνυσο» με θέα την Ακρόπολη τόνισε : « η Άντζελα Γκερέκου είναι διαχρονική εκπρόσωπος του τουρισμού μας διεθνώς , πιστεύουμε στην δύναμη , στις γνώσεις , στην εμπειρία της αλλά κυρίως στο πάθος με το οποίο υπηρετεί τον Τουρισμό της χώρας μας πάνω από 10 χρόνια .

Είμαστε σίγουρες ότι τα μέλη και οι φίλοι του ICC SOMEN HELLAS θα συνδράμουν στην υλοποίηση κοινών projects αφού διαπνέονται από τις ίδιες αξίες ενώ μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για το αύριο του ελληνικού τουρισμού που δοκιμάζεται εξαιτίας της πανδημίας.

Το ΙCC WOMEN Θέλει να στηρίξει τόσο τις γυναίκες επιχειρηματίες του τουρισμού που είναι σήμερα κοντά μας όσο και τα στελέχη και τις εργαζόμενες οι οποίες Θα χρειαστούν ενθάρρυνση , επιμόρφωση για να Λειτουργήσουν επικοιδομητικά στο νέο πλαίσιο που θα δημιουργηθεί την επόμενη μέρα τον συνεπειών απο τον Covid .»

Η Πρόεδρος του ΕΟΤ & Πρέσβειρα πλέον του ICC WOMEN HELLAS γιά τον Τουρισμό Aντζελα Γκερέκου Στην ομιλία της έκανε μία σύντομη αναδρομή σε όσα ταλάνισαν αλλά και σε όσα οδήγησαν σε μεγάλες επιτυχίες τον ελληνικό τουρισμό .

Στην συνέχεια έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην επόμενη μέρα μετά την κρίση λόγω της πανδημίας η οποία «θα είναι ψηφιακή» , οπως χαρακτηριστικά είπε .

«Η προβολή της Ελλάδας θα περάσει μέσα από νέους διαύλους του σύγχρονου κόσμου όπως αναδύεται μέσα από το διαδίκτυο και τα social media.

Είμαι έτοιμη να στηρίξω ακόμη περισσότερο Τις τόσες πολλές και δυναμικές γυναίκες οι οποίες   ηγούνται η εργάζονται ως στελέχη στον τουρισμό ώστε να πετύχουμε από κοινού με το ICC WOMEN HELLAS την αρμονία που απαιτείται γιά νέα επιτεύγματα στον τομέα - ναυαρχίδα της οικονομίας μας .»

Οι 4 εκπρόσωποι των μεγάλων τουριστικών ομίλων που συμμετείχαν στην ανοικτή συζήτηση αντάλλαξαν απόψεις με την κυρία Γκερέκου για όλο το φάσμα των καίριων προβλημάτων που απασχολούν αυτή την εποχή τον Ελληνικό τουρισμό,Τις προοπτικές διαχείρισης τους ενώ συμφώνησαν με την κατεύθυνση της digital επιλογής .

Ακολούθησε η παρουσίαση θεμάτων και αποριών που εξέφρασαν τα μέλη του ICC WOMEN HELLAS Ειρήνη Βενιάμη απο τον χώρο της ναυτιλίας & η επικεφαλής του cluster Τέχνης & πολιτισμός Μαριλένα Κουτσούκου - Καλλιτσάντση , μαζί με τις δημοσιογράφους Ειρήνη Νικολοπούλου & Μαρία Λεμονιά.

ΦΩΤΟ 1 από αριστερά :  Μαρίνα Οφλούδη-Γιαβρόγλου / Πρόεδρος του ICC WOMEN Hellas,Πρόεδρος Soyamills International, Aντιπρόεδρος Π.Σ.Ε., μέλος Δ.Σ. ΕΒΕΑ
                             Αντζελα Γκερέκου / Πρόεδρος ΕΟΤ, Ambassador Τουρισμού ICC WOMEN Hellas
                             Χριστίνα Μήτση / Mitsis Hotels
                             Eιρήνη Βασιλοπούλου / St. George Lykabettus
                             Μαρίνα Ευφραίμογλου / Εuphoria Retreat
                             Aγάπη Σμπώκου / Μanaging Director, Sbokos Hotel Group

IMG 0324

φωτο 2 απο αριστερά : Χρυσαυγή Ατσιδάκου/Δικηγόρος-Συμβολαιογράφος, μέλος του ΙCC WOMEN, cluster Toυρισμός

                           Μαρία Καμπάκη / P.A. Προέδρου ICC WOMEN Hellas κ.Μαρίνας Οφλούδη-Γιαβρόγλου, Top Management Assistant & P.R. Soya Mills Group

                            Eιρήνη Βενιάμη-Μάγκου /Director GOLDEN UNION S.A. (Εφοπλιστική Εταιρία), μέλος του ICC WOMEN Hellas

                           Αμαλία Κορασίδου /Επιχειρηματίας (Καταστήματα Enny Monaco στην Αθήνα & Μύκονο), μέλος του ICC WOMEN Hellas

                          Eιρήνη Βασιλοπούλου / St. George Lycabettus

                           Aντζελα Γκερέκου / Πρόεδρος ΕΟΤ, Ambassador Τουρισμού ICC WOMEN Hellas

                           Μαρίνα Οφλούδη-Γιαβρόγλου/ Πρόεδρος ICC WOMEN Hellas, Πρόεδρος Soyamills International, Aντιπρόεδρος Π.Σ.Ε., μέλος Δ.Σ. ΕΒΕΑ

                           Mαριλένα Κουτσούκου-Καλλιτσάντση / Σύμβουλος Τέχνης & συνεργάτης του Πρίγκιπα Νικόλαου, μέλος του ICC WOMEN Hellas

                           Ειρήνη Νικολοπούλου / TV Journalist - Blogger,Communication Consultant, Υπεύθυνη Επικοινωνίας του ICC WOMEN Hellas & μέλος

 IMG 0327

φωτο 3 από αριστερά : Ειρήνη Βασιλοπούλου / St. George Lykabettus
                            Mαρίνα Οφλούδη-Γιαβρόγλου/Πρόεδρος ΙCC WOMEN Hellas, Πρόεδρος Soyamills International, Aντιπρόεδρος Π.Σ.Ε., μέλος Δ.Σ. ΕΒΕΑ
                            Αντζελα Γκερέκου/ Πρόεδρος Ε.Ο.Τ. , Ambassador Τουρισμού ICC WOMEN Hellas

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 14:52

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr