Τελευταία Νέα

Στη γειτονιά των αγγέλων ο Γιάννης Αγριόδημος μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του σε τροχαίο –Για να αποφύγει τη σύγκρουση κατέληξε σε θερμοκήπιο

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους…Το χαμογελαστό παιδί του Α.Ο ΧΑΛΚΙΣ, ο 30χρονος τερματοφύλακας Γιάννης Αγριόδημος δεν είναι πια ανάμεσα μας. Δεν τον χωράει ο ανθρώπινος νους. Πως σε μία σύντομη διαδρομή από το Βασιλικό μέχρι τη Χαλκίδα την οποία έκανε πολλές φορές καθημερινά, η μοίρα του έπαιζε το χειρότερο παιχνίδι το απόγευμα της Παρασκευής.

Το τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον άτυχο 30χρονο, σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Γιάννης Αγριόδημος κατευθυνόταν με το λευκό FIAT από το Βασιλικό προς την Χαλκίδα. Στο ύψος που είναι το φυτώριο «Σιγανός», στην προσπάθεια του να αποφύγει τη σύγκρουση με προπορευόμενο όχημα, έστριψε το τιμόνι αριστερά στο ρεύμα προς Χαλκίδα και κατέληξε σε θερμοκήπιο, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο.

Χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας για να απεγκλωβίσει τον άτυχο οδηγό, ενώ προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος κάνει η Τροχαία Χαλκίδας.

Η είδηση για τον άδικο χαμό του Γιάννη, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία σε όσους τον γνώριζαν. Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο Γιάννης χάθηκε τόσο άδικα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021 20:53

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr