Τελευταία Νέα

Ημερίδα με θέμα ''Εθελοντισμός σε περιόδους κρίσης'' διοργανώνουν οι Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Χαλκιδέων

Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ, σε συνεργασία με το Δήμο Χαλκιδέων, την Εταιρία νόσου Αlzheimer, τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα Χαλκίδος και το Σύλλογο Πολυτέκνων, υλοποιεί το πρόγραμμα «Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Χαλκιδέων – Συνέργεια».

Μέσω του προγράμματος, επιχειρούμε να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας, που εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, που πλήττει το τόπο μας, ζουν σε συνθήκες φτώχειας και εξαθλίωσης.

Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε τις δομές του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του Συσσιτίου, του Κέντρου Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων, της Τράπεζας Χρόνου και του Γραφείου Διαμεσολάβησης.

Για πρώτη φορά σύλλογοι, φορείς και ομάδες που αγαπούν τον εθελοντισμό και προσφέρουν ο καθένας με τον τρόπο του στην πόλη μας, θα συναντηθούν στις 20 Μαρτίου 2015 στο Συνεδριακό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας και

ώρα 10:00 π.μ. με σκοπό να ενημερωθούμε όλοι για τις υπάρχουσες αλληλέγγυες δράσεις αλλά και να διαπιστώσουμε πως και εμείς οι ίδιοι μπορούμε να συμμετέχουμε και να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας.

Ευχαριστούμε πολύ το Δήμο Χαλκιδέων, τον Ερυθρό Σταυρό Χαλκίδας, τον σύλλογο “Άνθρωπος -Ελπίδα-Πολιτισμός”, την ομάδα Βαθμοφόρων Προσκόπων, την Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκων και Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων, το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Βασιλικού και τις Κοινωνικές Λειτουργούς των Δομών Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Χαλκιδέων - Συνέργεια του Εργατικού Κέντρου Ευβοίας που ανταποκρίθηκαν με μεγάλη προθυμία στο κάλεσμά μας.

Σας περιμένουμε όλους!!!!!

Για τις Κοινωνικές Δομές

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ

Αντιπρόεδρος Εργατικού Κέντρου Εύβοιας

 

2015 03 17 162358

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015 17:11

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr