Τελευταία Νέα

Σφοδρή σύγκρουση Ι.Χ στην Ακτή Νηρέως

Σφοδρή σύγκρουση δυο Ι.Χ σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στην Ακτή Νηρέως. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το Ι.Χ που οδηγούσε νεαρός με κατεύθυνση από τη Χαλκίδα, πάνω στην κλειστή στροφή στην Ακτή Νηρέως ξέφυγε της πορείας του και συγκρούσθηκε με διερχόμενο Ι.Χ που οδηγούσε νεαρή κοπέλα.

Αν και η σύγκρουση των δυο οχημάτων ήταν σφοδρή,  τραυματίστηκαν ελαφρά οι οδηγοί των οχημάτων. Μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου για τις πρώτες βοήθειες και για προληπτικούς λόγους και περισσότερες εξετάσεις διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι λόγω της βροχόπτωσης και της ολισθηρότητας του οδοστρώματος το άσπρο Ι.Χ με κατεύθυνση το Αλιβέρι ξέφυγε της πορείας του πάνω στην κλειστή στροφή και συγκρούσθηκε με το γκρι που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη στροφή έχουν προκληθεί πολλά ατυχήματα και δυστυχήματα.

Τα ακριβή αίτια της σύγκρουσης ερευνώνται από τους αστυνομικούς του Α.Τ Αλιβερίου. Σημαντική η συμβολή της Εθελοντικής Ομάδας SAR 312, μέλη της οποίας έσπευσαν να προσφέρουν βοήθεια.

 troxaio 2

troxaio akti3

troxaio2

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 23:24

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr