Τελευταία Νέα

Έκτακτο Γλυκά Νερά- σοκάρει η ομολογία του 32χρονου: «Την ζήλευα και την σκότωσα – Σκεφτόμουν το μωρό και δεν παραδόθηκα»

Γλυκά Νερά: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με το άγριο έγκλημα με θύμα την 20χρονη Καρολάιν καθώς ο σύζυγός της ομολόγησε την δολοφονία προκαλώντας πανελλήνιο σοκ!

O 32χρονος μετά από εξάωρη ανάκριση έσπασε και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του. Εκείνο το βράδυ όπως αποκαλύφθηκε η Καρολάιν τον είχε απειλήσει ότι θα φύγει από το σπίτι καθώς ο γάμος τους δεν εξελίσσονταν καθόλου καλά.

Είπε στους αστυνομικούς ότι την ζήλευε για αυτό τη σκότωσε και ότι παρά το γεγονός ότι είχε τύψεις δεν ομολόγησε γιατί σκέφτονταν το παιδί τους.

Επίσης σημαντικό ρόλο στην αποκάλυψη του δράστη έπαιξε και η κατάθεση της γυναίκας που παρουσιαζόταν ως ψυχολόγος όπου αποκάλυψε πολύ σημαντικά πράγματα για την σχέση του ζευγαριού, ενώ υπάρχουν και άλλα πρόσωπα κοντά στην οικογένεια που επιβεβαίωναν ότι υπήρξε ρήξη.

Πώς οδηγήθηκαν οι Αρχές στην εξιχνίαση

Οι αρχές εδώ και ημέρες είχαν στη διάθεσή τους και στοιχεία από το κινητό τηλέφωνο της 20χρονης Καρολάιν, όπου τα μεσάνυχτα της μοιραίας νύχτας διαφαίνεται ότι ίσως είχε υπάρξει μία προστριβή με τον σύζυγό της. Όπως αποκάλυψε το MEGA  ο 32χρονος βρισκόταν στο ισόγειο και η 20χρονη στη σοφίτα όταν αντάλλαξαν κάποια μηνύματα.

Από τα μηνύματα και τη φρασεολογία δημιουργείται η εντύπωση, όπως μεταδίδεται, ότι το ζευγάρι είχε προστριβή. Στα SMS υπάρχει φρασεολογία που παραπέμπει σε προστριβή, ενώ οι χαρακτηρισμοί είναι στα αγγλικά. Μάλιστα, μία από τις λέξεις-επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν το «stupid».

Επίσης όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ανατροπή στα δεδομένα έφερε η εφαρμογή για περπάτημα που είχε κατεβάσει στο κινητό του ο πιλότος.

Από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, φαίνεται πως έχει αποκαλυφθεί ότι το κινητό του πιλότου «μετρούσε» βήματα, την ώρα που εκείνος ισχυριζόταν πως βρισκόταν δεμένος και ακινητοποιημένος από τους ληστές.

Τι είχε προηγηθεί

Από το πρωί «έτρεχαν» οι εξελίξεις για την άγρια δολοφονία της 20χρονης Κάρολαΐν, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου, μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Η άτυχη κοπέλα είχε βρεθεί νεκρή πάνω στο κρεβάτι της και δίπλα στο μωρό της και με τον σύζυγό της, τον 32χρονο πιλότο, δεμένο.

Από χθες ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κλήθηκε για νέα κατάθεση από τις αστυνομικές αρχές και ζήτησε παράταση λίγων ωρών προκειμένου να παραστεί στο μνημόσυνο της γυναίκας που σκότωσε!

Τελικά ο 32χρονος αποχώρησε εσπευσμένα από το νεκροταφείο της Αλοννήσου, όπου βρέθηκε για μνημόσυνο στη μνήμη της άτυχης Κάρολαϊν. Ο πιλότος έφυγε από το νεκροταφείο μαζί με έναν φίλο του και έναν αστυνομικό γιατί τον κάλεσαν εσπευσμένα στη ΓΑΔΑ για να δώσει νέα κατάθεση. Οπως αποκάλυψε ο ΑΝΤ1 σύμφωνα με πληροφορίες από άτομα που βρέθηκαν στο μνημόσυνο, όταν η μητέρα της Καρολάιν ρώτησε τον πιλότο γιατί φεύγει, φέρεται να της είπε ότι έπιασαν ένα άτομο στο αεροδρόμιο και τον κάλεσαν για να τον αναγνωρίσει. Ακόμη ένα ψέμα που κατέρρευσε άμεσα.

eleftherostypos.gr

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr