Τελευταία Νέα

Πυροβολημένος στο κεφάλι βρέθηκε στο αμάξι του νεκρός ο Διοικητής του Α.Τ Ερέτριας

Μέσα σε μία λίμνη αίματος αντίκρυσαν το συνάδελφο τους αστυνομικοί του Α.Τ Ερέτριας το βράδυ της Πέμπτης 26 Αυγούστου, κάτω από το Αστυνομικό Τμήμα της Ερέτριας, μέσα στο αυτοκίνητό του. Ο νεαρός διοικητής κάτω από άγνωστες μέχρι τώρα συνθήκες οι οποίες ερευνώνται από τις αστυνομικές αρχές βρέθηκε πυροβολημένος μέσα στο αυτοκίνητο του, στη θέση του οδηγού, κρατώντας με στο δεξί του χέρι το όπλο του.

Η είδηση για τον άδικο χαμό του νεαρού διοικητή πατέρα ενός μωρού, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία τόσο στους συναδέλφους του αλλά και όσους τον γνώριζαν. Ένας αστυνομικός που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα και αφορμές. Ένα παιδί μάλαμα όπως τον αποκαλούν οι συνάδελφοί του. Στο σημείο έσπευσαν οι αρμόδιες αρχές και ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα. Δεν έχει αποκλειστεί τίποτα μέχρι να γίνει ενδελεχής έλεγχος στο όχημα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος αστυνομικός, είχε αποχωρήσει το μεσημέρι από το Α.Τ Ερέτριας με σκοπό να επιστρέψει και πάλι το απόγευμα όπως συνήθιζε να κάνει. Η πίεση της δουλειάς μάλιστα, σε συνδυασμό με προσωπικές υποχρεώσεις τον φέρουν , σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει ζητήσει μετάθεση στη Χαλκίδα όπου ήταν και ο τόπος διαμονής του. Κάτι που δεν κατέστη εφικτό, σύμφωνα με πληροφορίες συναδέλφων του.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 00:56

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr