Τελευταία Νέα

Θυσία στο βωμό της ασφάλτου δύο νεαροί φίλοι- Σοβαρά στο νοσοκομείο ο οδηγός ΙΧ που συγκρούστηκε με το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν

Μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου δύο καρδιακοί φίλοι θυσιάστηκαν στο βωμό της ασφάλτου όταν το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν συγκρούσθηκε μετωπικά με ΙΧ που οδηγούσε 70χρονος από τη Β. Εύβοια.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, στη 12η χλμ θέση Χαλκίδας -Αιδηψού, μετα τον Κωλοβρέχτη. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που προέκυψαν, το Ι.Χ που οδηγούσε 70χρονος Λ.Π με κατεύθυνση τη Χαλκίδα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, κάνοντας προσπέραση και συγκρούσθηκε μετωπικά με το μοτοποδήλατο που επέβαιναν ένας 18χρονος με τον 20χρονο φίλο του.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Ο θάνατος για τους δύο νεαρούς, τον 18χρονο Ευάγγελο Μανιφάβα του Λάμπρου και τον 20χρονο Σταύρο –Ιωάννη Στουπή, του Παναγιώτη ήταν ακαριαίος. Ενώ σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται ο οδηγός τoυ Ι.Χ μάρκας Mercedes, το οποίο ντεραπάρισε στη συνέχεια, εμπλέκοντας στο τροχαίο και το αυτοκίνητο που είχε προσπεράσει λίγο πριν.

Τα ακριβή αιτία του τροχαίου ερευνώνται από την Τροχαία Χαλκίδας. Να σημειωθεί ότι ο 20χρονος ήταν γιος αστυνομικών που υπηρετούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας. Η είδηση για τον άδικο χαμό των δύο νεαρών έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Κανείς δε μπορεί να πιστέψει ότι θα έβρισκαν τραγικό θάνατο λίγο πριν φτάσουν στα Ψαχνά, μετά από βόλτα στη Νέα Αρτάκη.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 12:30

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr