Μια άψογη οικοδέσποινα αποδείχθηκε, για άλλη μια φορά, η Αντιπεριφερειάρχης Φανή Παπαθωμά, καθώς στην Π.Ε. Βοιωτίας φιλοξενήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, την προεδρεία του οποίου κατέχει πλέον ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Παναγιώτης Αγνιάδης.
Μετά την Εύβοια, την Φωκίδα, την Φθιώτιδα, την Ευρυτανία, η Βοιωτία παίρνει τα ηνία ενός πολύ σημαντικού οργάνου για τον σχεδιασμό των περιφερειακών επιχειρηματικών δρώμενων εντός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Σ` αυτή τη θητεία, δε, θα κορυφωθούν και όλες οι προετοιμασίες για τις επόμενες Επιμελητηριακές εκλογές, πιθανώς τον προσεχή Νοέμβριο.
Κομψή, άνετη και … στο «ύψος» της, η κα Παπαθωμά πλαισιώθηκε χθες από όλους τους «ισχυρούς» της Περιφερειακής οικονομίας αλλά και με πρόσωπα που παίζουν κυρίαρχο ρόλο στην θεσμική εκπροσώπηση των επιχειρηματιών, όπως ήταν ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Γιάννης Μπρατάκος και ο Πρόεδρος της ΚΕΕ κ. Γιάννης Μασούτης, τον οποίο και βράβευσε συμβολικά για την συνολική του επιχειρηματική δράση. Μ` άλλα λόγια, η κα Παπαθωμα ήταν πλαισιωμένη από τους «ισχυρούς» !!!

Η κα Παπαθωμά βράβευσε τον Προεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας Ιωάννη Μασούτη




ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ