Τελευταία Νέα

Οδεύουν προς εκλογές με βάρκα…την ελπίδα

Στο πανηγύρι στο Δύστο βρέθηκαν οι τρεις αντιδήμαρχοι του Δήμου Κύμης Αλιβερίου Νίκος Μπαράκος, Χρήστος Σαμαράς και Νίκος Μαστροκώστας με τον Πρόεδρο του ΔΣ Γιώργο Ζέρβα και τη δημοτική σύμβουλο Μαρία Μπότη. Και μύρισε άρωμα εκλογών…Με το Νίκο Μπαράκο να κάνει την εμφάνισή του στο συγκεκριμένο πανηγύρι, καθώς δε συνηθίζει να τιμά με την παρουσία του ανάλογες εκδηλώσεις.

Ο χρόνος έχει ήδη αρχίσει και μετρά αντίστροφα, για τη δημοτική αρχή Μπουραντά που πληροφορίες εκ των έσω τους θέλουν σχεδόν διαλυμένους. Ότι απέμεινε όπως λένε είναι η παρέα της φωτογραφίας με μόνο «φαβορί» το Γιώργο Ζέρβα, που ήρθε τρίτος σε ψήφους στο δήμο. Και μπορεί να ακούγεται ότι διάδοχη κατάσταση Μπουραντά θα είναι ο Νίκος Μπαράκος τα πράγματα όμως φαίνεται πως άλλαξαν μετά τη στάση του δημάρχου και την κάθοδο του γιου του, ως υποψήφιου βουλευτή με το ΠΑΣΟΚ, κόντρα στο πολιτικό παιδί του, Αλέξανδρο Θεοδώρου. Η στάση του έφερε έντονες αντιδράσεις και διχασμό στην παράταξη. Με το Νίκο Μπαράκο να πληρώνει … το τίμημα, χωρίς να φταίει!

Καθώς σχεδόν όλοι οι σύμβουλοι έχουν εκφράσει ότι με Μπουραντά υποψήφιο δεν κατεβαίνουν ξανά (ανάμεσα τους και κάποιοι από τη φωτό). Τα πρωτοπαλίκαρα σε ψήφους Μπουραντά, Αλέξανδρος Θεοδώρου και Γιάννης Πιλάτης, την έκαναν ήδη με ελαφρά πηδηματάκια, όπως και αθόρυβα την έχουν κάνει και άλλοι σύμβουλοι του δημάρχου.

Και βέβαια μετά από όλα αυτά, μόνο για δυνατή ομάδα δε μπορεί να μιλάει κανείς, όταν η Μαρία Μπότη έχει ήδη «αδειάσει» Μπουραντά με το Νομικό Πρόσωπο, δηλώνοντας παραίτηση από Πρόεδρος και έχουν ήδη φύγει οι δύο πρώτοι σε ψήφους.

Ο μεν Αλέξανδρος Θεοδώρου ως υποψήφιος βουλευτής στην Εύβοια με το ΠΑΣΟΚ, ο δε Γιάννης Πιλάτης χαράζει διαδρομή για δήμαρχος καθώς δέχεται πολλές πιέσεις από τον κόσμο. Και οι εναπομείναντες Μπουραντά στη φωτογραφία, όπως έλεγε και ο κόσμος που τους είδε στο πανηγύρι, οδεύουν προς εκλογές με βάρκα…την ελπίδα, η οποία πεθαίνει τελευταία!

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr