Τελευταία Νέα

Θερμές ευχές από τον Δήμαρχο Γιώργο Τσαπουρνιώτη για τους επιτυχόντες στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και η συμβουλή σε όσους δεν τα κατάφεραν φέτος

Δίπλα στους μαθητές ήταν και είναι ο δήμαρχος Μαντουδίου -Λίμνης-Αγίας Άννας, Γιώργος Τσαπουρνιωτης, ο οποίος φροντίζει όσο μπορεί διεκδικώντας να μείνουν τα σχολεία του δήμου ανοιχτά. Και βέβαια για τα παιδιά του δήμου του που φέτος έδιναν Πανελλαδικές εξετάσεις ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά. Δύσκολη χρονιά για τις οικογένειές τους και για εκείνα μετά την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε πέρυσι τον Αύγουστο την περιοχή. Και όμως τα παιδιά τα κατάφεραν!

Και ο δήμαρχος στάθηκε δίπλα τους όλο αυτό το διάστημα. Και τώρα που τα ευχάριστα για τους επιτυχόντες των ανωτέρων και ανωτάτων σχολών ήρθαν, δε μένει παρα να τους ευχηθεί με τη σειρά του να περάσουν ωραία φοιτητικά χρόνια, αφού πρώτα τους συγχαρεί. Όσο για εκείνους που δεν τα κατάφεραν. Οι ανώτερες και οι ανώτατες σχολές δεν είναι το παν στη ζωή. Και γι’ αυτό έστειλε το μήνυμα σε εκείνους που φέτος δεν τα κατάφεραν, ότι η ζωή δεν κρίνεται στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Αναλυτικά η δήλωση του δημάρχου:

Αγαπητοί μαθητές,

Θερμά συγχαρητήρια

σε όλες και όλους για την επιτυχία σας στις πανελλαδικές εξετάσεις, μέσα από τις οποίες είδατε τους κόπους και τις προσπάθειες ετών να επιβραβεύονται, κερδίζοντας μια θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η προσπάθειά σας, αν και δύσκολη εξαιτίας των έκτακτων συνθηκών που επέβαλε η πανδημία, ανταμείφθηκε.

Εύχομαι να αξιοποιήσετε στο έπακρο την περίοδο των φοιτητικών χρόνων ώστε να κάνετε πραγματικότητα τους στόχους και τα όνειρά σας.

Όσοι φέτος δεν τα καταφέρατε, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η ζωή δεν κρίνεται από τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Ο Δήμαρχος

Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας

Γεώργιος Τσαπουρνιώτης

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 23:34

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr