Τα αποτελέσματα θα σταλούν στη συνέχεια στην Αστυνομική Διεύθυνση των Ιωαννίνων.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο κ. Τσούκαλης δήλωσε στους αστυνομικούς ότι το έλαβε από πρώην εργαζόμενο της Γαλακτοκομικής Σχολής.
Μιλώντας ο ίδιος το πρωί στην εκπομπή "MEGA Σαββατοκύριακο" είπε ότι παρέδωσε ένα στοιχείο που πιστεύει ότι θα βοηθήσει πάρα πολύ τις αρχές, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο του CD.
Ανέφερε μόνο ότι προκειμένου να εξασφαλιστεί αυτό το στοιχείο υπήρχε μια κινητοποίηση 10 ημερών και ότι χθες το πρωί ενημέρωσε σχετικά τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και και την αστυνομική διεύθυνση.
"Πιστεύω ότι πολλά θα έρθουν στο φως. Γιατί αυτό το παιδί εγώ επιμένω ότι έφυγε άδικα, αυτό το παιδί ότι δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα", τόνισε και πρόσθεσε ότι "ο Βαγγέλης ήταν ένα πολύ συγκροτημένο παιδί από μια συγκροτημένη και άριστη οικογένεια, ένα παιδί που κάτι το οδήγησε αυτό το διάβημα".
Απηύθυνε για μια ακόμη φορά έκκληση σε όσους γνωρίζουν να μιλήσουν και εκτίμησε ότι μπορούν να συγκεντρωθούν και άλλα στοιχεία για την υπόθεση.
megatv.com



ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ