Τελευταία Νέα

Δ. Αναγνωστάκης: Αποχαιρετώντας τον καλό φίλο και συνάδελφο περιφερειακό σύμβουλο Τάσο Χρονά...

Του Επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης Στερεάς «Στερεά Υπεροχής» Δ. Αναγνωστάκη

Δύσκολα να βρεθούν τα κατάλληλα λόγια να περιγράψεις τα συναισθήματα που πλημμυρίζουν τις καρδιές μας, ετούτη την ώρα του αναπάντεχου κακού.

Δύσκολα να παρηγορήσεις όλους αυτούς που άναυδοι και αμήχανοι στο άκουσμα της θλιβερής είδησης σε ρωτούν τα πως και τα γιατί.

Δύσκολα να συγκρατήσεις το λυγμό και το βαθύ αναστεναγμό, για αυτή τη μεγάλη απώλεια του φίλου, του συναδέλφου, του συναγωνιστή.

Όλοι όσοι τον γνωρίσαμε στο περιφερειακό συμβούλιο, διαπιστώσαμε το φλογερό πάθος, με το οποίο υποστήριζε πάντα τα ιδεώδη και τις αξίες της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης.

Δεν παρέκκλινε ποτέ από τις αρχές του, μένοντας σταθερά και αταλάντευτα στα πολιτικά του πιστεύω αλλά πάντα διαλεκτικός και πρόθυμος να ακούσει και να πειστεί από σοβαρά και τεκμηριωμένα επιχειρήματα.

Συνεπής αριστερός με απαράμιλλο ήθος, που μέχρι την τελευταία στιγμή αποτελούσε την ιστορική και θεσμική μνήμη του περιφερειακού μας συμβουλίου, κερδίζοντας με την εργατικότητα και τη συνέπειά του, τον απόλυτο σεβασμό, τη μεγάλη αναγνώριση και την απέραντη εκτίμηση όλων των συναδέλφων.

Πάντα προσηλωμένος στις θέσεις και επιλογές του πολιτικού χώρου που διακονούσε και αυτό ήταν ένα στοιχείο που σέβονταν σύντροφοί του αλλά και ιδεολογικοί αντίπαλοι.

Ο Τάσος Χρονάς ήταν και θα παραμείνει υπόδειγμα ανιδιοτελούς προσφοράς, εργατικότητας. μαχητικότητας, ευγένειας ψυχής, απλότητας, ευθυκρισίας, καλοσύνης και δοτικότητας.

Εκ μέρους της παράταξής μας "Στερεά Υπεροχής", εκφράζω την ειλικρινή εκτίμηση και τον απέραντο σεβασμό μας.

Σε αποχαιρετούμε καλέ μου Τάσο, με συγκίνηση αλλά και ιδιαίτερη περηφάνεια, που σε γνωρίσαμε και υπήρξες κομμάτι της ζωής μας. Θα είσαι πάντα στη σκέψη μας.

Καλό ταξίδι αγαπημένε φίλε, συνάδελφε και σύντροφε.

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr